Το όνομα Symbioz προέρχεται από την ελληνική «συμβίωση», μία έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με το DNA της Renault, όπως δηλώνει εξάλλου και το σλόγκαν της εταιρείας «αυτοκίνητα για να ζείς/cars for living». Πρόκειται για μία λέξη που συναντά κανείς σε πολλές γλώσσες: «symbiosis» στα Αγγλικά, «simbiose» στα Ισπανικά και «simbiosi» στα Ιταλικά, καθιστώντας το όνομα Symbioz εύκολα αντιληπτό στο ευρύ κοινό.

Το όνομα αυτό επέλεξε να δώσει η Renault στο νέο SUV της κατηγορίας C (μήκος 4,41μ.) που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας. Το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, καθώς προσφέρει μεγάλους χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους.

Επιπλέον, το μοντέλο προσφέρει ό,τι καλύτερο διαθέτει η μάρκα στον τομέα της τεχνολογίας, όπως:

  • τη γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή νέας γενιάς «Solar bay», που χρησιμοποιεί τεχνολογία PDLC και μετατρέπεται σε αδιαφανή χωρίς τη χρήση κουρτίνας,
  • το full hybrid κινητήριο σύνολο E-Tech των 145 ίππων, σε ένα όχημα με μειωμένο βάρος (κάτω από 1.500 κιλά), για περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση και χαμηλότερη κατανάλωση.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο