Ο Salt Bae συγκέντρωσε ξανά αρνητικά σχόλια, αφού λίγο καιρό μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε δίπλα στους διεθνείς της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, ένας χρήστης του TikTok κατηγόρησε για ασέβεια τον διάσημο Τούρκο σεφ.

Η dailymail.co.uk αναφέρει ότι ο χρήστης του TikTokp που διατηρεί λογαριασμό με το όνομα ehtisham_aziz0 πήγε στο εστιατόριο που διατηρεί ο σεφ στην Ντόχα και εκεί αντιμετώπισε αγενή συμπεριφορά, σύμφωνα με τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, φέρεται ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ να ζήτησε 600 δολάρια, ώστε να κόψει προσωπικά την μπριζόλα του πελάτη, ενώ όταν έφτασε στο τραπέζι φορούσε ακουστικά και φέρεται να μιλούσε με κάποιον, χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο τραπέζι για το οποίο πληρώθηκε ξεχωριστά, ώστε να εξυπηρετήσει προσωπικά.

«Φαινόταν να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο. Τεράστια ασέβεια. Μας έβαλε να πληρώσουμε 600 δολάρια για να έρθει να κόψει την μπριζόλα στο τραπέζι μας», ανέφερε ο χρήστης του TikTok και σημείωσε ότι «δεν θα το συνιστούσα. Σπατάλη χρημάτων και εξαιρετικά αγενές προσωπικό».

@ehtisham_aziz0

Saltbae guy review Qatar 📝🇶🇦 food was extremely expensive and staff was very rude (1.7/10) 😡🙄 #fyp #fypシ #xyzbca #saltbae #argentina🇦🇷 #saltbaeworldcup #review #dxb #tiktoksouthafrica

♬ Call Out My Name – The Weeknd