O 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ και η αδελφή του, η 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, φορώντας μαύρο καπέλο, λένε το τελευταίο αντίο στην προγιαγιά τους, καθώς ταξίδεψαν μαζί με τους γονείς τους, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για να συμμετάσχουν στη νεκρώσιμη πομπή της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο 9χρονος διάδοχος του θρόνου, και η μικρή του αδερφή, ταξίδεψαν με ένα αυτοκίνητο μαζί με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας για να συμμετάσχουν στην νεκρώσιμη πομπή στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. ίναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο αδέρφια αποκαλούσαν «Gan Gan» τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

Πρίγκιπας Τζορτζ

Τα παιδιά συνόδευσαν τους γονείς τους και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθώντας το φέρετρο της προγιαγιάς τους, παρακολουθώντας τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να βαδίζουν πίσω από το φέρετρο.

Πρίγκιπας Τζορτζ

Η απόφαση πάρθηκε αφού ο Τζορτζ και η Σάρλοτ παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο του προπάππου τους τον Μάρτιο. Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ αποφάσισαν ότι θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στην επίσημη περίσταση.

Πρίγκιπας Τζορτζ

Ο Λούις, ο νεότερος γιος του πριγκιπικού ζευγαριού, που είναι μόλις τεσσάρων δεν παρευρέθηκε στην κηδεία.