Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Οκλαχόμα στις ΗΠΑ. Ένας άντρας σκότωσε τις δύο κόρες του την ώρα που βρισκόταν στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του και της είπε: «Πώς σου φαίνεται αυτό;», όπως μεταδίδει η Daily Mail. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία του Sand Springs ανέφερε πως ο ύποπτος είναι ο 56χρονος Ντέιβιντ Κέισερ. Ο άντρας πυροβόλησε από μία φορά την κάθε του κόρη, τις 19 ετών Κλαρίσα και 14 ετών Κρίσταλ το απόγευμα της Τρίτης, προκαλώντας τον θάνατό τους. Η Κλαρίσα είχε μόλις αποφοιτήσει από το Λύκειο, ενώ η Κρίσταλ πήγαινε στην ενάτη τάξη.

Οι αστυνομικοί είπαν πως δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα των κοριτσιών που ήταν εκείνη την ώρα στη δουλειά. Τους είπε πως λίγες στιγμές νωρίτερα μιλούσε στο τηλέφωνο με τον άντρα της. Στη διάρκεια της συνομιλίας, απείλησε ότι θα σκοτώσει τις δύο κόρες τους καθώς και τον ίδιο, είπαν αστυνομικοί στην εφημερίδα Sand Springs Leader.

Horrific. He shot them before turning the gun on himself

Posted by Daily Mail on Thursday, February 11, 2021

Η γυναίκα, που εργάζεται σε απόσταση 20 λεπτών από το σπίτι της οικογένειας, ζήτησε από τους αστυνομικούς να κάνουν έναν έλεγχο στην κατοικία. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο του για μήνες και ο σύζυγός της την είχε απειλήσει ξανά, χωρίς όμως να συμβεί κάτι σοβαρό.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί είχαν πάει ξανά στο σπίτι το 2017 λόγω ενός περιστατικού αλλά δεν είχαν γίνει συλλήψεις.

SAND SPRINGS VICTIMS: Police have identified the victims in Tuesday's double murder-suicide as 19 yo Clarissa Kaser…

Posted by FOX23 Sara Whaley on Wednesday, February 10, 2021

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ο άντρας της είχε όπλα στο σπίτι. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, χτύπησαν πόρτες και παράθυρα, κάλεσαν στα κινητά των κοριτσιών αλλά δεν έλαβαν κάποια απάντηση.

Κάποια στιγμή, η αστυνομία ζήτησε από τη γυναίκα να έρθει σπίτι και όταν έφτασε έδωσε την έγκριση να μπουν μέσα. Τότε βρήκαν τον άντρα και τις κόρες νεκρές, ενώ βρήκαν και το όπλο.