Μην μπερδεύεστε από τις ολόξανθες μπούκλες που φτάνουν σχεδόν μέχρι τη μέση του. Το παιδί της φωτογραφίας είναι αγόρι και, την ώρα που τα άλλα παιδιά αντιδρούν στην ιδέα ένα ψαλίδι να βρεθεί κοντά στα μαλλιά τους, εκείνος παρακαλεί να καθίσει στην καρέκλα του κομμωτηρίου.

Ο Ρίν Κάρτερ δεν μπορεί να περιμένει άλλο καθώς είναι πλέον πέντε χρονών και δεν έχει κόψει τα μαλλιά του ποτέ!

Έχει όμως κουραστεί να τον περνούν για κορίτσι και ζητεί πλέον από τη μαμά του να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Ο μικρός φαίνεται πως πληρώνει τα σπασμένα της 30χρονης μαμάς του που δεν αντέχει στην ιδέα να κόψει τα μαλλιά του, ούτε καν τα μπροστινά που πέφτουν στα μάτια του.

«Πέφτουν τόσο ωραία στην πλάτη του, είναι όμορφα και απαλά. Όταν βγαίνουμε έξω πολλές φορές τον περνούν για κορίτσι αλλά ποτέ δεν τον ενόχλησε, πάντα γελάει», λέει η μαμά του.

«Μόνο όταν άρχισε το σχολείο χρειάστηκε να τα πιάνει ψηλά για λόγους υγείας και ασφάλειας. Τότε κάποια παιδιά άρχισαν να τον κοροϊδέυουν», προσθέτει, «έλεγαν πως δεν μπορούσε να παίξει μαζί τους γιατί έμοιαζε με κορίτσι».

«Έκλαψα με τη σκέψη πως θα τα κόψει και θα κλάψω πάλι όταν συμβεί», καταλήγει.

Μέχρι να κόψει τα μαλλιά του ο μικρός συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό: έχει ήδη μαζέψει 82 λίρες από συγγενείς, φίλους και συμμαθητές και σκοπεύει να τα δωρίσει στη μονάδα παίδων του νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε το 2010 έπειτα από μία μόλυνση στο δέρμα.