Ανυπομονώντας να κρατήσουν το πρώτο τους παιδί στην αγκαλιά τους, η Meghan Power και ο Tom Cribley από τη Βρετανία ετοιμάζονταν να ζήσουν την απόλυτη ευτυχία το 2017 και άρχισαν να σκέφτονται το μέλλον τους ως οικογένεια πια.

Αλλά πολλές φορές η ζωή έχει άλλα σχέδια κι από το ζευγάρι που ανυπομονούσε να γίνει τριάδα έμεινε πίσω μόνο ένας. Για την ακρίβεια μία.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με μηνιγγίτιδα και παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, υπέκυψε. Είχε προλάβει να δει σε βίντεο την καρδιά της αγέννητης κόρης του να χτυπά.

Λίγο αργότερα, λίγο μετά τον υπέρηχο του 5ου μήνα, συντετριμμένη η 23χρονη Meghan διαπίστωσε πως η κόρη που κυοφορούσε, την οποία θα ονόμαζαν Ellie, ήταν επίσης νεκρή.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror, η οικογένειά τους σχεδιάζει ταυτόχρονη διπλή κηδεία. Πατέρας και κόρη που δεν πρόλαβαν να γνωριστούν εν ζωή θα κηδευτούν μαζί.

«Μόνο για την πατρότητα μιλούσε, ανυπομονούσε να δει το μωρό του» είπε ένας φίλος του 28χρονου στην εφημερίδα.

Οι φίλοι του άνοιξαν σελίδα crowdfunding για να βοηθήσουν την Meghan να καλύψει τα έξοδα των κηδειών και να ανταπεξέλθει στην επόμενη ημέρα του χειρότερου εφιάλτη που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

«Προσπαθούμε να μαζέψουμε χρήματα για να βοηθήσουμε, όσο είναι δυνατόν, τη Meghan με τα έξοδα των κηδειών αλλά και για να μπορέσει να αποσυρθεί όταν όλα τελειώσουν με τη μαμά και την αδελφή της που προσπαθούν να της συμπαρασταθούν» γράφουν.

khqh8ysz