Μετά από δύο χρόνια σχέσης μια γυναίκα ανακάλυψε ότι έπεσε θύμα απάτης, αφού ο αγαπημένους της με τον οποίο μιλούσε σε καθημερινή βάση, στην πραγματικότητα δεν υπήρχε.

Η γυναίκα εξομολογήθηκε στο Reddit ότι γνώρισε το αγόρι της, μετά από μια ανάρτηση που έκανε στα social media, αναφέροντας πως βρίσκει «ωραίους τους νέρντουλες». «Μού έστειλε μήνυμα και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Ήταν αξιολάτρευτος από την πρώτη στιγμή», έγραψε στην ανάρτηση, σύμφωνα με τη Mirror.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι επικοινωνούσαν καθημερινά, τόσο με γραπτά μηνύματα, όσο και με ηχητικά, ενώ έστελναν φωτογραφίες ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, έβγαιναν και διαδικτυακά ραντεβού, γιατί έμεναν σε διαφορετικές πόλεις.

«Του άρεσε να μου δείχνει τη συλλογή του από φιγούρες δράσης και κόμικς. Ανταλλάσσαμε φωνητικά μηνύματα και στέλναμε selfies», ανέφερε η γυναίκα.

Στενοχωρημένη γυναίκα

Όμως, η κατάσταση άλλαξε μετά από δύο χρόνια διαδικτυακής σχέσης, με τον άνδρα να κάνει ghosting, δηλαδή να την αποφεύγει, να απαντάει πιο αργά και να αγνοεί μερικά μηνύματα.

«Η επικοινωνία μας μειώθηκε δραματικά, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Τα μηνύματα αραίωσαν, ενώ στις φωτογραφίες φαίνονταν λυπημένος και με χαμένο βλέμμα. Ανησύχησα μήπως γινόταν κάτι και ντρεπόταν να το μοιραστεί μαζί μου», έγραψε στην ανάρτηση.

Έτσι, εφόσον γνώριζε αρκετά προσωπικά του στοιχεία, όπως όνομα, διεύθυνση και ούτω καθεξής, συνεργάστηκε με ένα φίλο της και ξεκίνησαν να ψάχνουν σε επίσημα αρχεία το όνομα του.

Τελικά, εντόπισαν έναν 43χρονο που έμενε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, όμως δεν ήταν το αγόρι της. Στη συνέχεια, έψαξαν σε ιστοσελίδα που βοηθάει να εντοπίσεις χαμένους μακρινούς συγγενείς και βρήκαν το όνομα του να ταιριάζει με έναν άνδρα που πέθανε μισό αιώνα πριν.

Η επικοινωνία τους διακόπηκε κάποια στιγμή οριστικά και μόνο τότε η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα απάτης, κάνοντας σχέση με κάποιον που στην πραγματικότητα δεν έμαθε ποτέ και σίγουρα δεν αντιστοιχούσε στην εικόνα που έβλεπε στα social media.