Αξέχαστο έμεινε σε μια νεαρή το ραντεβού με έναν άγνωστο, αφού ο άνδρας την κορόιδευε όλη την ώρα για τη ζωή της, ενώ από τις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξαν από κοντά, ήταν να τη βρίσει για το όνομα της.

Η Jenny Moon μοιράστηκε στο TikTok το απίστευτο περιστατικό που βίωσε, όταν γνώρισε σε διαδικτυακή εφαρμογή έναν άνδρα που ονομάζονταν Adam.

«Τον γνώρισα στο Hinge που χρησιμοποιούν όλοι στη Νέα Υόρκη και αποφασίσαμε να βρεθούμε σε ένα πάρκο», είπε η κοπέλα, σύμφωνα με την The Sun.

Στα μηνύματα που αντάλλασαν όλα έμοιαζαν ιδανικά, αλλά η συνάντηση ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο άνδρας όλη την ώρα έβριζε και έριχνε κατάρες, ενώ από τα πρώτα πράγματα που έκανε, ήταν να χλευάσει τη γυναίκα για το όνομα της.

«Αμέσως με ρώτησε για την προσωπική μου ζωή, όταν έμαθε ότι δεν έχω ασιατικό όνομα, παρότι κατάγομαι από την Ασία. Εξήγησα πως γεννήθηκα στη Νότια Κορέα, αλλά με υιοθέτησαν Αμερικανοί, οπότε έχω μόνο αμερικανικό όνομα», είπε η Jenny.

@kbootyjenny

make me feel better and share ur worst hinge dates in the comments 🤣 #grwmmakeup #storytime #worstdatestory

♬ original sound – Jenny Moon

«Τότε, με έβρισε και άρχισε να λέει πως ζω μια μίζερη ζωή, επειδή είμαι υιοθετημένη», ανέφερε και σημείωσε ότι σηκώθηκε να φύγει, πριν βάλει τα κλάματα από την οργή της. Ο άνδρας δεν σταμάτησε όμως και άρχισε να τη βρίζει, ισχυριζόμενος πως εκείνη δεν αντέχει την αλήθεια και τα ραντεβού με αληθινούς άνδρες.

Έκτοτε, το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αρκετοί χρήστες πήραν το μέρος της, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να απελπιστεί, επειδή έτυχε να γνωρίσει το συγκεκριμένο άτομο.