Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις μιας μητέρας, που δήλωσε περήφανη για το γεγονός ότι μεγαλώνει έναν μικρό νταή και μάλιστα δεν βρίσκει κάτι περίεργο στο bullying που κάνει στα υπόλοιπα παιδιά.

Η γυναίκα μοιράστηκε τις σκέψεις της στην ιστοσελίδα Mumsnet για μαμάδες, με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό στο παιδικό σταθμό. Σύμφωνα με τη Mirror, κάλεσαν τη μητέρα γιατί ο γιος της κορόιδευε ένα αγοράκι που είχε μακριά ξανθά μαλλιά και το αποκαλούσε κορίτσι.

«Με κάλεσαν για εξηγήσεις, αλλά μισό λεπτό. Είμαι παράλογη αν ρωτήσω, τι περιμένουν αυτοί οι γονείς που αφήνουν τον γιο τους να μοιάζει με γυναίκα; Είναι αγόρι 4 ετών με μακριά ξανθά μαλλιά, κάτι τελείως αφύσικο. Λογικό να το χλευάσει το παιδί μου και μάλιστα πολύ καλά έκανε», έγραψε στην ανάρτηση της.

«Αυτά παθαίνεις αν μεγαλώνεις γελοία παιδιά», πρόσθεσε στη συνέχεια και σημείωσε ότι μίλησε στον γιο της, ώστε να μην επαναλάβει το περιστατικό, τουλάχιστον χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Κάτω από την ανάρτηση τα σχόλια έπεσαν βροχή και αρκετοί την επέκριναν, αναφέροντας πως ανατρέφει έναν νταή και ότι θα τον καταστρέψει με αυτή τη συμπεριφορά. «Είσαι αξιολύπητη, λυπάμαι που έγινες μητέρα», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο, με ένα άλλο να αναφέρει «επειδή δεν συμφωνείς εσύ, δεν σημαίνει ότι είναι αφύσικο. Έλεος με τις ασυναρτησίες του κάθε γονιού».