Ένα απίστευτο συνέβη στο Οχάιο όταν ένας πατέρας κάλεσε την αστυνομία, αφού ανακάλυψε ότι η 11χρονη κόρη του, έστελνε εικόνες του εαυτού της σε έναν άνδρα στο διαδίκτυο. Όμως, η αστυνομία του απάντησε πως η κόρη του θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Η αστυνομία στο Κολόμπους του Οχάιο λέει ότι ερευνά την αναφορά των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί, όπως φαίνεται στο βίντεο, είπαν στον ανήσυχο γονέα ότι η κόρη του θα μπορούσε να είναι αυτή που θα καθόταν στο εδώλιο, ακόμα και αν ο πατέρας ισχυρίζεται πως η κόρη είχε πέσει θύμα ενός «διαδικτυακού αρπακτικού».

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, δείχνει τον άγνωστο άνδρα να μιλάει στους αστυνομικούς που ήρθαν στην πόρτα του, μετά την καταγγελία του ότι ένας άνδρας χειραγώγησε την κόρη του ώστε να του στείλει τις εικόνες της.

Αφού ανοίγει την πόρτα, ο άνδρας λέει: «Είναι στο κρεβάτι τώρα». Μια γυναίκα αξιωματικός λέει: «Και πάλι συνέβη, όμως, σωστά;». Ο άντρας λέει: «Ναι, ναι, έγινε το όλο θέμα. Απλώς ήθελα να έρθετε να της μιλήσετε. Θέλω να συνειδητοποιήσει τι ήταν αυτό. Θέλω να πω, στην πραγματικότητα δεν είναι πολλά που πιθανώς μπορώ να κάνω γι’ αυτό, έτσι δεν είναι;».

Απαντά η γυναίκα αστυνομικός: «Μπορεί πιθανώς να κατηγορηθεί για παιδική πορνογραφία», και ο πατέρας απορεί λέγοντας «ποιος, αυτή μπορεί; Είναι 11 ετών». Η γυναίκα αξιωματικός συνεχίζει: «Αυτή το δημιουργεί, σωστά;». Ο άνδρας, μη μπορώντας να πιστέψει στα αυτιά του, λέει: «Είναι 11 ετών».

@skynews

Father was told by Ohio police that his 11-year-old daughter could be face charges of making indecent images, after answering his complaint of a man having manipulated his daughter into sending pictures. The police department said it is investigating the video posted on social media ‘involving two officers responding to a call for service’. Watch more: @Sky News Click the link in bio to read the full story 🔗 #Ohio #police #parents #childcare #Ohiopolice #webcam

♬ original sound – Sky News

Η αξιωματικός λέει: «Δεν έχει σημασία. Εξακολουθεί να δημιουργεί πορνό». Ο άντρας λέει: «Όχι, δεν κάνει. Τη χειραγωγεί ένας ενήλικας στο διαδίκτυο». «Βγάζει όμως φωτογραφίες;» ρωτάει ο αστυνομικός.

Ο άντρας απαντά: «Τη χειραγωγεί ένας ενήλικος άντρας στο διαδίκτυο. Καλό σας βράδυ, παιδιά». Κατευθύνεται προς το σπίτι και λέει: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε». Στη συνέχεια, γυρίζει και προσθέτει: «Δεν ξέρω τι να πω. Μιλάτε σοβαρά; Καλό σας βράδυ».

Δεν είναι σαφές πότε έλαβε χώρα το περιστατικό, αλλά η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είχε περίπου 700.000 προβολές, ανέφερε ότι οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν έξι ώρες μετά το τηλεφώνημα του άνδρα στην αστυνομία.

Η αστυνομία δήλωσε, σύμφωνα με το sky.com, ότι αντιμετωπίζει όλες τις καταγγελίες για σεξουαλικό παράπτωμα «με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα και ότι τα περιστατικά που αφορούν ανηλίκους αντιμετωπίζονται με τον υψηλότερο βαθμό ανησυχίας». Είπαν ότι οι ντετέκτιβ της μονάδας σεξουαλικών επιθέσεων ειδοποιήθηκαν αμέσως και έκτοτε ξεκίνησαν έρευνα.