Μία πτήση της Delta από την Ατλάντα στη Βαρκελώνη αναγκάστηκε να επιστρέψει και να κάνει αναγκαστική προσγείωση αφού ένας επιβάτης «είχε διάρροια σε όλη την διάρκεια της πτήσης του αεροπλάνου». Το αεροσκάφος Airbus A350 ήταν δύο ώρες σε μια πτήση από τη Γεωργία στην Ισπανία την Παρασκευή, όταν ο πιλότος ζήτησε να επιστρέψει λόγω του… φιάσκου.

«Αυτό είναι ένα ζήτημα βιολογικού κινδύνου», είπε ο πιλότος στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, ηχογραφήθηκε από το LiveATC.com και κοινοποιήθηκε στο X. «Είχαμε έναν επιβάτη που είχε διάρροια σε όλη τη διαδρομή του αεροπλάνου, οπότε έπρεπε να επιστρέψουμε στην Ατλάντα».

Η ταυτότητα του επιβάτη παραμένει μυστήριο, αλλά οι επιβάτες και το πλήρωμα μεταφέρθηκαν και η πτήση DL194 έφτασε τελικά στη Βαρκελώνη στις 5:10 μ.μ. την επόμενη μέρα — οκτώ ώρες αργότερα από το προγραμματισμένο, σύμφωνα με το Flightradar24. Δεν είναι γνωστό εάν ο επιβάτης που είχε το πρόβλημα επέβαινε στο αεροπλάνο όταν προσγειώθηκε στην Ισπανία.

Το Airbus A350 λόγω του βιολογικού κινδύνου καθαρίστηκε διεξοδικά από τα συνεργεία καθαρισμού της Delta και χρησιμοποιήθηκε για μία άλλη πτήση, μεταδίδει η New York Post. Αξιωματούχοι της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε ένα ιατρικό πρόβλημα στο αεροσκάφος και χρειάστηκε να επιστρέψει στην Ατλάντα για να καθαριστεί. Η εταιρεία δεν ανέφερε περαιτέρω λεπτομέρειες για τη φύση του ιατρικού προβλήματος.