Η Σουζάνα Κεγγίτση, είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες beauty influencers, founder του beauty brand «Hey beauty» που εδώ και περίπου τρία χρόνια επαναπροσδιόρισε την αγορά των προϊοντων ομορφιάς στη ελληνική αγορά λανσάροντας πρώτη beauty tools, όπως το curling band, το αξεσουάρ που δημιουργεί υπέροχες, φυσικές μπούκλες χωρίς θερμότητα, αλλά και τα backstage hair clips, τα τσιμπιδάκια που χρησιμοποιούν κατά την προετοιμασία του make up και του hair styling στις μεγάλες επιδείξεις μόδας καθώς στερεώνουν τα μαλλιά χωρίς να προκαλούν την παραμικρή τσάκιση.

Με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ομορφιάς, συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ελληνικά και διεθνή beauty brands, η Σουζάνα Κεγγίτση διαθέτει πλέον το δικό της e-shop όπου μπορείτε να βρείτε τις προτάσεις της για τα αξεσουάρ μαλλιών και τα καλλυντικά που αποτελούν τις καλύτερες προτάσεις της κάθε σεζόν.

Για την άνοιξη του 2024, το «Hey beauty» προτείνει τα butterfly pins και clips και εσείς μπορείτε να στολίσετε κάθε σας χτένισμα με μια πεταλούδα στο χρώμα και σχέδιο που σας αρέσει.

Big Crystal Butterfly in Glossy Red

Red, Glossy and Bedazzled! Το αγαπημένο σας Butterfly Hair Claw επανέρχεται στην πιο hot και λαμπερή εκδοχή του. Τα κατακόκκινα, glossy φτερά της γεμίζουν με λάμψη και υπόσχονται να δώσουν ένα έξτρα glow σε κάθε σας look.

Με το Big Crystal Butterfly in Glossy Red, το cool but stylish half up-half down χτένισμα μετατρέπεται στο πιο εντυπωσιακό λουκ, ενώ το αγαπημένο μας hair claw της σεζόν είναι αρκετά μεγάλο έτσι ώστε να ολοκληρώσει ένα sleek bun.


Butterfly Crystal Clip in Sugar Pink

Τα αγαπημένα και best-selling Butterfly Crystal Clips συνεχίζουν τη μαγική τους μεταμόρφωση και η χρωματική τους παλέτα ανανεώνεται στις πιο cool και updated αποχρώσεις της σεζόν.

Παστέλ ροζ αποχρώσεις αναμειγνύονται τέλεια με λευκές και λιλά πινελιές και δημιουργούν το απόλυτο hair wear κομμάτι των cool girls!

Butterfly Crystal Clip in Sugar Pink 18,00€

Butterfly Pin in Vanilla Sky

Tα hair pins είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν και αποτελούν το μυστικό για τα πιο effortlessly chic updos. Τα U-shaped αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους καθώς χρειάζονται ελάχιστο χρόνο και καμία δεξιοτεχνία για να δημιουργήσεις τους πιο κομψούς κότσους σε χρόνο dt.

Η Limited Edition συλλογή με τα αγαπημένα Butterfly Pins υπόσχεται να δώσει ένα cool update ακόμη και στο πιο κομψό σύνολο, σε ελάχιστα μόλις λεπτά, καθώς μεταμορφώνουν έναν γρήγορο κότσο στο πιο μοντέρνο χτένισμα και σώζουν απευθείας μια bad hair day.

Butterfly Pin in Vanilla Sky 12,00€

Butterfly Pin in White

Butterfly Pin in White 12,00€

Χρησιμοποιήστε τα όπως θα χρησιμοποιούσατε μια… φουρκέτα. Πιάστε τα μαλλιά  ένα εύκολο γαλλικό κότσο και χρησιμοποιήστε τα pins από την εξωτερική πλευρά προς την εξωτερική, για σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνω από ένα Butterfly Pin σε ένα updo, για να δώσετε ένα πιο cool twist.

Bonus: Χρησιμοποιήστε τα Hair Pins πιάνοντας έναν κότσο σε νωπά μαλλιά και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Έτσι, θα αποκτήσουν αμέσως τα μαλλιά μια φυσική κίνηση, ενώ θα τους χαρίσετε απευθείας έξτρα volume.