Kαρέ: Το πιο διαχρονικό και κομψό κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια κόμμωση; Κι όμως, ό,τι κι αν ζητήσετε από το καρέ μπορεί να σας το προσφέρει. Μπορεί να φαίνεται ένα απλό κόψιμο, όμως έχει τόσο πολλές παραλλαγές, είτε με το μήκος του είτε με τον όγκο του είτε με τις άκρες του, ακόμη και με το σημείο της χωρίστρας του.

Όσον αφορά τώρα το baroque bob, αυτό το νοσταλγικό όνομα συνδέεται οπωσδήποτε με κάτι παλιό, εντυπωσιακό, γκλάμουρ και μυστηριώδες. Πρόκειται για τον τύπο του καρέ με όγκο, το χτένισμα στο οποίο από τη στιγμή που «ορκίστηκε» η Marilyn Monroe, δεν το αποχωρίστηκε ποτέ. Έχει έναν αέρα αίγλης, όπως αυτή του παλιού Hollywood, και αποπνέει αέρα ντίβας: φινέτσα, μεγαλοπρέπεια και πολυτέλεια.

Οι αναζητήσεις για το baroque καρέ μέσα στο 2024 έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν πληροφορίες για αυτή τη μαξιμαλιστική εκδοχή του.

Πώς θα αποκτήσετε το baroque bob

Για να αποκτήσει αυτά τα χαρακτηριστικά το καρέ, βασικοί σύμμαχοι είναι ένα προϊόν styling μαλλιών που χαρίζει όγκο, μία στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ ή εναλλακτικά μεγάλα ρολά – κατά προτίμηση θερμότητας. Μπορείτε επίσης να λουστείτε με ένα σαμπουάν που χαρίζει όγκο, στη συνέχεια να εφαρμόσετε το προϊόν που κάνει την ίδια δουλειά, να στεγνώσετε ανάποδα και να χτενίσετε με τη στρογγυλή βούρτσα ή εναλλακτικά να τυλίξετε τα μαλλιά με μεγάλα θερμαινόμενα ρόλεϊ και να περιμένετε όσο χρειάζεται. Στο τέλος, θα παίξετε με τη χωρίστρα στο πλάι, σε όποια μεριά κάθονται καλύτερα οι ρίζες σας ή αισθάνεστε πως σας κολακεύει.