Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο και τη φυσική ομορφιά της Salma Hayek. Η 57χρονη ηθοποιός είναι στα καλύτερά της και αυτό αποδεικνύεται μέσα από κάθε post που ανεβάζει στο Instagram. Καθώς χαζεύαμε τον λογαριασμό της, πέσαμε πάνω σε ένα βίντεο που μας κίνησε το ενδιαφέρον.

Ναι, η Salma Hayek μόλις αποκάλυψε το μυστικό του αποτελεσματικού καμουφλαρίσματος των γκρίζων μαλλιών της με μία κίνηση. «Κοιτάξτε όλες αυτές τις άσπρες τρίχες. Ποιο είναι το μυστικό για κάλυψη των γκρίζων μαλλιών χωρίς βαφή;», λέει στο σύντομο βίντεο που ανέβασε.

«Όταν είμαι μόνη μου, βάζω απλώς λίγη μάσκαρα. Την καθαρίζετε πολύ καλά και την εφαρμόζετε. Όλες αυτές οι μικρές “επαναστάτριες” τρίχες που προεξέχουν, όχι μόνο γίνονται μαύρες αλλά μένουν και στη θέση τους», συμπλήρωσε η σταρ χαρίζοντάς μας το πιο απλό και έξυπνο τρικ που είδαμε τελευταία.

Η διάσημη ηθοποιός δεν χρησιμοποίησε τη μυστική της τεχνική στο παραπάνω βίντεο καθώς, όπως είπε, έχει «έναν καταπληκτικό κομμωτή» που δουλεύει μαζί της. Ο λόγος για τον Miguel Martin Perez, που χρησιμοποίησε ένα ειδικό σπρέι κάλυψης λευκών τριχών, προκειμένου να δημιουργήσει ένα αψεγάδιαστο χτένισμα στην Hayek.

Ωστόσο, αν το ραντεβού σας στο κομμωτήριο αργεί, τότε ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε για να καμουφλάρετε τις λευκές τρίχες που δεν θέλετε να φαίνονται.