Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στο 20 years «Tips to Toes» charity anniversary event της αισθητικού Χριστίνας Σαράντη και επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μάξι στενό φόρεμα με κουκούλα σε έντονη μπλε ρουά απόχρωση, το οποίο ήταν πολύ εντυπωσιακό κομμάτι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η τραγουδίστρια που αγαπά τις εκκεντρικές εμφανίσεις, αυτή τη φορά έδωσε ένα twist στην εμφάνισή της επιλέγοντας μια λεπτομέρεια στο φόρεμα το οποίο το έκανε να διαφέρει από τα συνηθισμένα, κι αυτό δεν είναι άλλο από την ενσωματωμένη κουκούλα.

Γιατί να επιλέξετε ένα φόρεμα με ενσωματωμένη κουκούλα;

Το φόρεμα με ενσωματωμένη κουκούλα είναι ένα είδος φορέματος που συνδυάζει το στιλ και τη λειτουργικότητα της κουκούλας με την κομψότητα και τη θηλυκότητα ενός φορέματος. Η ενσωματωμένη κουκούλα προσθέτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο φόρεμα και μπορεί να το κάνει να ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα.

Αυτό το στιλ φορέματος είναι ιδανικό για καταστάσεις όπου θέλετε να προσθέσετε μια δόση casual άνεσης στην εμφάνισή σας. Μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, από τις βόλτες στην πόλη μέχρι τις καθημερινές υποχρεώσεις ή ακόμα και σε πιο χαλαρές κοινωνικές συναντήσεις.

Το φόρεμα με ενσωματωμένη κουκούλα μπορεί να παρουσιαστεί σε διάφορα στιλ και υφάσματα, από casual βαμβακερά φορέματα μέχρι πιο κομψά και εντυπωσιακά μεταξένια ή βελουτέ φορέματα. Είναι ένα ευέλικτο κομμάτι που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες περιστάσεις και προσωπικά στιλ.

Η Κατερίνα Στικούδη το επέλεξε για το συγκεκριμένο event, για να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση ανάλογη μιας pop star συνδυάζοντάς το με γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα και κόσμημα τσόκερ.

Τι μπορείτε να αγοράσετε:

Mε μόλις 8 ευρώ, ένα ίδιο φόρεμα υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα Temu και μπορείτε να αντιγράψετε το look εύκολα και οικονομικά κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Maxi Φόρεμα Bodycon Με Κουκούλα, Μονόχρωμο Μακρυμάνικο Φόρεμα Για Πάρτι Τemu 8,07 €