Το λευκό πουκάμισο είναι ένα βασικό κομμάτι στη γκαρνταρόμπα κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Είναι ένα διαχρονικό ρούχο που μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις και να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά στιλ.

Προσφέρει μια κλασική και κομψή εμφάνιση και μπορεί να φορεθεί σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, εκδηλώσεις ή ακόμα και σε πιο καθημερινές εμφανίσεις. Μπορεί να συνδυαστεί με παντελόνια, φούστες, σορτς ή και να φορεθεί με ένα σακάκι ή ένα πουλόβερ για ένα πιο επίσημο look.

Επιπλέον, το λευκό πουκάμισο είναι πολύ ευέλικτο όσον αφορά το στυλ. Μπορεί να είναι κλασικό με μια λιτή γραμμή ή μπορεί να έχει πιο διακοσμημένες λεπτομέρειες, όπως δαντέλα, βολάν ή διακριτικά μοτίβα.

Ψάχνοντας να βρούμε πώς μπορούμε να το φορέσουμε αυτή την άνοιξη, βρήκαμε το βίντεο της Mάρας Ζάρδα, style consultant του Zini Boutique, μίας ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο του retail από το 1988, ενώ το τελευταίο διάστημα προσφέρει και υπηρεσίες personal shopping μέσα από το e-shop της.

Πώς επιλέγει λοιπόν να φορέσει το λευκό πουκάμισο μία fashion expert; Δείτε το βίντεο!

@ziniboutique_official

Εσύ ποιον τροπο θα διάλεγες για να φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο. 🤍 #ziniboutique #fyp

♬ France Accordion Swing – MIZUSATO Masaki