Ένα σακάκι ή μπλέιζερ σε έντονη απόχρωση είναι το κατάλληλο πανωφόρι για κάθε άνοιξη. Ιδανικά σε oversize γραμμή και με ένα τοπ σε ουδέτερο χρώμα από μέσα, μπορεί να συνοδεύσει κάθε σας εμφάνιση και να αναβαθμίσει κάθε look, αντικαθιστώντας το κλασικό λευκό ή εκρού χρώμα.

Η Ευγενία Δημητροπούλου φόρεσε ένα oversize σακάκι σε χρώμα magenta και το συνδύασε με μαύρο σύνολο και animal print γόβες, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μια τσάντα πουγκί σε παστέλ χρώμα. Η αλήθεια είναι πως το σακάκι της με έντονους ώμους και έντονη απόχρωση έδωσαν μια πολύ στυλάτη πινελιά στο υπόλοιπο ήσυχο look της, η οποία αρκούσε για να δώσει μια ανοιξιάτικη νότα στην εμφάνισή της.

Αν θέλετε να επενδύσετε σε ένα καινούριο ανοιξιάτικο πανωφόρι, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι μια καλή ιδέα. Θα το βρείτε σε αρκετές έντονες αποχρώσεις στην αγορά και αποτελεί πάντα μια καλή επιλογή. Αν και φέτος βλέπουμε πως έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά οι στενές σιλουέτες, δηλαδή τα lady jacket, το σακάκι δεν έχει φύγει ποτέ από τη μόδα και ούτε πρόκειται.

Το ροζ, το φούξια, το μωβ, καθώς και το κόκκινο, το πράσινο και γιατί όχι το κίτρινο είναι τα χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε, για να κάνετε update στο look σας, το οποίο ιδανικά καλό θα ήταν στη βάση του να είναι ήσυχα μονόχρωμο, καθώς το να συνδυάσετε μοτίβα με ένα πανωφόρι σε έντονη απόχρωση απαιτεί βαθιά γνώση της μόδας και είναι αρκετά ριψοκίνδυνο.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Σακάκι κουστουμιού με διπλή σειρά κουμπιών Mango €69,99
Σακάκι κοστουμιού 100% λινό Mango €69,99
Mεσάτο μπλέιζερ με γαζιά Zara €55,95
Ίσιο μπλέιζερ Zara €69,95
Σταυρωτό σακάκι H&M €34,99
Σταυρωτό σακάκι με λινάρι H&M €79,99