Φέτος τα καλσόν είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους να πειραματιστούμε με τα χρώματα και τις υφές στις εμφανίσεις μας. Τον χειμώνα φορέσαμε το δαντελένιο καλσόν, τώρα όμως είναι ώρα για αλλαγή. Και η αλλαγή αυτή είναι φλογερή αφού το κόκκινο καλσόν, όσο τολμηρή επιλογή κι αν φαίνεται αρχικά, είναι ιδανικό για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά σύνολα.

Elle Fanning, Kylie Jenner και Valentina Ferragni μάς έδειξαν ότι για να τραβήξουμε τα βλέμματα με το συγκεκριμένο κομμάτι δεν χρειάζεται (σχεδόν) καμία προσπάθεια. Όταν δε η Vogue France επέλεξε να ντύσει την αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο Chloë Sevigny με κόκκινο καλσόν για το εξώφυλλο του Φεβρουαρίου, καταλάβαμε πως αυτή η τάση ήρθε για να μείνει.

Elle Fanning

Το κόκκινο καλσόν είναι εξαιρετικό για total red εμφανίσεις. Η Elle Fanning το συνδύασε με κόκκινες μυτερές γόβες με στρας, ενώ και το φόρεμά της ήταν στον ίδιο τόνο. Το φλογερό κόκκινο είναι φτιαγμένο για ξανθιές και η Fanning το αποδεικνύει περίτρανα.

Kylie Jenner

Και από την ξανθιά Fanning περνάμε στη μελαχρινή Kylie Jenner και σε ένα καυτό total red σύνολο. Το κόκκινο καλσόν είναι ξανά πρωταγωνιστής του outfit, το οποίο ολοκληρώθηκε με γόβες που έχουν τετράγωνη μύτη και μακριά γούνα. Προετοιμαστείτε γιατί τα χρωματιστά καλσόν θα είναι μαζί μας μέχρι και τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2024.

Kylie Jenner

Chloë Sevigny

Η Chloë Sevigny φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue France φορώντας κόκκινο καλσόν σε συνδυασμό με μίνι φόρεμα και γόβες στο ίδιο μπορντό χρώμα. Το μπορντό, όπως και το παραπλήσιο βουργουνδί, είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο φέτος, καθώς το 2024 έχει φέρει σε πρώτο πλάνο όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου.

Valentina Ferragni

Το μαύρο φόρεμα είναι πάντα στιλάτο αλλά αν θέλετε να το αναβαθμίσετε, τολμήστε να το συνδυάσετε με κόκκινο καλσόν όπως η Valentina Ferragni. Είναι sexy και όχι τόσο τολμηρό όσο οι υπόλοιπες προτάσεις.