Μπορεί η Emily Cooper (την οποία ενσαρκώνει στη γνωστή σειρά η Lilly Collins) να έφτασε στο Παρίσι και να τάραξε τα νερά, δεν μπόρεσε όμως να νικήσει το απαράμιλλο στιλ της Camille Razat. Η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο από το Παρίσι κατάφερε από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Emily in Paris» να μαγέψει τις λάτρεις του Parisian chic style. Εμείς ψάξαμε το Instagram της Razat και καταλάβαμε πως το Παρίσι κυλά στο αίμα της, αλλά και στην γκαρνταρόμπα της.

Η Camille δεν παραλείπει να ανεβάζει στον λογαριασμό της τα outfits που επιλέγει στις βόλτες της στους δρόμους του Παρισιού, καθώς και στις εμφανίσεις της στην Εβδομάδα Μόδας της πόλης του φωτός. Για όλες εμάς που λατρεύουμε το στιλ των Γαλλίδων, η Camille μας δείχνει ότι μπορούμε να υιοθετήσουμε το french style.

Τα looks της Razat είναι effortlessly chic, ενώ οι συνδυασμοί της δημιουργούν statement εμφανίσεις. H απόδειξη στα 5 looks που παρουσιάζουμε παρακάτω.

Γραβάτα + Kαμπαρντίνα

Η γραβάτα είναι ένα από τα statement αξεσουάρ στη γυναικεία ντουλάπα για το 2024. Η Camille Razat επέλεξε να εντάξει την κόκκινη γραβάτα της σε πρωινή εμφάνιση, συνδυάζοντάς τη με λευκό πουκάμισο και baggy jeans. Η φαρδιά καμπαρντίνα δίνει κίνηση, ενώ το outfit απογειώνεται με τη χρυσή τσάντα.

Διαβάστε επίσης: Γραβάτα: Πώς να φορέσετε το απόλυτα θηλυκό αξεσουάρ

Total white angel

Τα λόγια είναι περιττά για αυτό το ultra chic και minimal σύνολο. Για την επίδειξη μόδας του οίκου Raplh Lauren, η Camille Razat φόρεσε λευκό γιλέκο και φαρδύ παντελόνι, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα λευκό σακάκι. Το total white είναι τέλειο για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας αλλά προσοχή! Αν το επιλέξετε, βεβαιωθείτε πως οι τόνοι των λευκών που συνδυάζετε είναι ίδιοι.

Animal print + Γαλάζιο πουκάμισο

Το animal print είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Η Camille Razat όμως έκανε τη διαφορά, καθώς συνδύασε το snakeskin print παντελόνι της με το υπέροχο και αέρινο γαλάζιο πουκάμισό της. Τα χρυσά αξεσουάρ φώτισαν το πρόσωπό της, ενώ το look ολοκληρώθηκε με τα χαριτωμένα pumps της.

Loafers + Κολεγιακού τύπου φούστα

Τα loafers μάς απασχόλησαν όλο τον χειμώνα και συνεχίζουν να είναι trendy και την άνοιξη. Μάλιστα, μην παραξενευτείτε αν δείτε στον δρόμο κοπέλες να συνδυάζουν τα chunky loafers τους με κάλτσες μέχρι το γόνατο – είναι τάση εδώ και χρόνια. Η Camille Razat κατάφερε να υποστηρίξει και με το παραπάνω το συγκεκριμένο combo, με την κολεγιακού τύπου φούστα να αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το styling.

Μπαλαρίνες + Κάλτσες

Δεν είναι τυχαίο πως οι μπαλαρίνες και τα Mary Jane shoes έχουν γίνει τα αγαπημένα μας παπούτσια. Η Razat συνδύασε τα ψηλοτάκουνα Mary Jane της με λευκές κάλτσες και ο συνδυασμός αυτός ανήκει πλέον στις καρδιές μας. Η επιλογή της μίνι φούστας είναι επίσης ένας λόγος που λατρεύουμε το παριζιάνικο στιλ της.