Νέα σεζόν, νέοι στόχοι, νέα μαλλιά! Είναι γεγονός ότι με κάθε αλλαγή σεζόν οι γυναίκες πειραματίζονται με τα μαλλιά τους, τόσο για να είναι πιο κοντά στην εποχή όσο και για να ανανεώσουν την εικόνα και την ψυχολογία τους. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε έξι προτάσεις για την φθινοπωρινή ανανέωση του χρώματος των μαλλιών σας, οι οποίες αποτελούν και τις κορυφαίες τάσεις της εποχής.

Εσπρέσο

Μίλα Κούνις

Αυτό το βαθύ, εμπνευσμένο από τον καφέ χρώμα, προτείνεται κυρίως για τις μελαχρινές. Αυτή η πλούσια απόχρωση δεν είναι απλά υπέροχη, αναφέρει το Reader’s Digest, είναι επίσης απίστευτα ευέλικτη. Πρόκειται για ένα χρώμα κολακευτικό τόσο για τις ζεστές όσο και για τις ψυχρές μελαχρινές, το οποίο θα προσθέσει διάσταση, κίνηση και βάθος στα μαλλιά. Η εύρεση του σωστού χρώματος, παρεμπιπτόντως, μπορεί να σας κάνει να δείχνετε ακόμη και νεότερες.

Καστανό της μόκας

Σελένα Γκόμεζ

Όταν δεν μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία απόχρωση, επιλέξτε ένα απροσδόκητο μιξ χρωμάτων. Ένας από τους ιδανικούς συνδυασμούς για μελαχρινές το φθινόπωρο ξεκινά με βαθιά μόκα στη βάση και συνδυάζεται με το χρώμα του κάστανου.

Έντονο κόκκινο

Μπέλα Θορν

Πρόκειται για το πιο τολμηρό χρώμα του φθινοπώρου, με το έντονο κόκκινο που φωνάζει «κοιτάξτε με» να προτείνεται, κυρίως, στις ήδη κοκκινομάλλες. Ένα ποπ χρώμα, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Λάμψεις σοκολάτας

Σοφία Βεργκάρα

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά σας μπορούν να έχουν εξίσου μεγάλη επίδραση στην εμφάνιση και την ψυχολογία σας. Για κάτι πιο συντηρητικό, λοιπόν, το οποίο ωστόσο θα αναζωογονήσει την αυτοπεποίθηση και την εικόνα σας, είναι οι λεπτές λάμψεις σοκολάτας. Ένα χρώμα βαθύτερο από τη βάση σας, που «υφαίνεται» σε όλα τα μαλλιά σας για να προσθέσει μια σπίθα βάθους στο φυσικό ή τρέχον χρώμα σας. Κάτι που θα δώσει στα μαλλιά σας μια φρέσκια φθινοπωρινή νότα, χωρίς να χρειαστεί να προβείτε σε μεγάλες αλλαγές.

Γκρι όμπρε

Άντι ΜακΝτάουελ

Το χρώμα της χρονιάς για την Pantone, αποτελεί αγαπημένη επιλογή για τις πιο ώριμες γυναίκες, οι οποίες υιοθετούν όλο και περισσότερο το λουκ της Έλεν Μίρεν και της Άντι ΜακΝτάουελ. Μάλιστα, ακόμη και οι νεότερες γυναίκες δείχνουν να αναζητούν το γκρι ombré, το οποίο ουσιαστικά μοιάζει με ουράνιο τόξο με γκρι αποχρώσεις, το οποίο επιλέγουν για εντυπωσιακές εμφανίσεις που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Χρυσό μελί

Τζένιφερ Λόπεζ

Για όλες εκείνες με ένα φωτεινό ξανθό η μετάβαση στο χρυσό μελί αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για μια λαμπερή εμφάνιση, ιδανική για το φθινόπωρο. Πρόκειται για μια κλασική επιλογή, και ακόμη καλύτερα, για μια μικρή αλλαγή με την οποία η επιστροφή στο προηγούμενο χρώμα πραγματοποιείται πολύ εύκολα.