Όλες έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη κοιτάζοντας το πρόσωπο και το σώμα μας και παρατηρώντας ό,τι δεν μας αρέσει. Μία, οι αλλαγές του χρόνου πάνω μας, μία τα μη ρεαλιστικά και ανέφικτα πρότυπα ομορφιάς που μας έχει επιβάλλει η κοινωνία και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς αυτή την εμμονή μας με την εξωτερική μας εμφάνιση.

Από πολύ μικρές μας βομβαρδίζουν με εικόνες απόλυτης ομορφιάς καλλιεργώντας μας μία πολύ συγκεκριμένη ιδέα για το πώς πρέπει να είναι η ιδανική γυναίκα. Δεν είναι περίεργο λοιπόν ότι όλες μας έχουμε έναν εγγενή φόβο για τις αλλαγές που αναπόφευκτα θα βιώσουμε στη ζωή μας.

Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει ένας πολύ σημαντικός διάλογος για την εικόνα της γυναίκας και τη θέση της στην κοινωνία. Πλέον ακούμε όλο και πιο συχνά τον όρο “body positivity” ενώ τα γυναικεία πρότυπα έχουν διευρυνθεί συμπεριλαμβάνοντας περισσότερους τύπους γυναικών. Παρόλα τα βήματα που έχουμε κάνει υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσουμε για να αλλάξουμε στερεότυπα και στάσεις.

Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξει η στάση μας στις αλλαγές! Πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε τις αλλαγές και αντίθετα να τις αγκαλιάσουμε. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε αλλαγή αποτελεί μία στιγμή που καθόρισε τη ζωή μας. Βλέποντας τις αλλαγές με θετική ματιά μπορούμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας, να εμπνεύσουμε τους συνανθρώπους μας να χαράξουμε τη δική μας μοναδική πορεία στη ζωή.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θέλοντας να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις οποιεσδήποτε αλλαγές στη ζωή τους η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, συνεχίζει το διάλογο και δυναμώνει τη φωνή των γυναικών δίνοντας το βήμα σε 6 αγαπημένες Ελληνίδες ώστε να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους αλλαγές και τις εμπειρίες που τις καθόρισαν.

Οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάντη Περσάκη, Ζέτα Δούκα, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη, και Τάμτα συμμετέχουν σε μια σειρά εμπνευστικών βίντεο-ομιλιών με τίτλο Triumph Talks – Embrace Change. Με αυτόν τον τρόπο η Τriumph θέλει να υπενθυμίσει σε όλες τις γυναίκες πως οποιαδήποτε αλλαγή που ενδεχομένως στην αρχή να φαντάζει δύσκολη ή ακόμα και τρομακτική, μπορεί να αντιμετωπιστεί!

Επιπροσθέτως, θέλοντας να γιορτάσει όλες τις γυναίκες και να τις στηρίξει έμπρακτα σε κάθε τους μικρή ή μεγάλη αλλαγή, η Triumph δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Νέα προσθήκη σε αυτή την προσπάθεια της αποτελεί το σουτιέν Fit Smart, από τη σειρά Design for Life. Πρόκειται για ένα επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία – προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη και έχει τέλεια εφαρμογή, στηρίζοντας και σμιλεύοντας το μπούστο, ενώ προσαρμόζεται στο σώμα κάθε γυναίκας. Το Fit Smart της Triumph έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να διαμορφώνεται από την κάθε γυναίκα και το σώμα της, όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου.

Επισκέψου το triumphtalks.gr, εμπνεύσου από τις ομιλίες γυναικών σαν και εσένα και αγκάλιασε κάθε αλλαγή στη ζωή και το σώμα σου έχοντας στο πλευρό σου την Triumph να σε στηρίζει σε κάθε σου προσπάθεια να πετύχεις τους στόχους σου και να γιορτάσεις τη ζωή σου!