Ακόμη κι αν η δουλειά σου, πια, έχει μεταφερθεί στο σπίτι και τα απαραίτητα meetings πραγματοποιούνται online, το πρόσωπό σου είναι ο καθρέφτης του εαυτού σου και θέλεις να δείχνει πάντα όμορφο και περιποιημένο.

Γι’ αυτό το μακιγιάζ δεν λείπει ποτέ από την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου. Με την νέα καθημερινότητα την οποία βιώνουμε και την εφαρμογή της μάσκας να είναι, πλέον, υποχρεωτική για την υγεία μας, ο χώρος της ομορφιάς προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και δίνει έμφαση στο βλέμμα.

Τι γίνεται, ωστόσο, όταν συνειδητοποιήσεις ότι η αγαπημένη σου σκιά που μόλις παρήγγειλες διαδικτυακά δεν προλαβαίνει να έρθει στην ώρα της; Η επιτυχημένη Kylie Jenner σου δίνει τη λύση. Η διάσημη τηλεπερσόνα, λοιπόν, έχει εκμυστηρευτεί ότι αγαπημένη της συνήθεια είναι η χρήση μπρόνζερ στη θέση της σκιάς, πάνω στο κινητό βλέφαρο.

Ο συγκεκριμένος τρόπος τονίζει το βάθος στο βλέμμα της, κάνοντας το πρόσωπό της πιο οικείο και «ζεστό». Αυτό το κόλπο, ωστόσο, προτείνεται κυρίως για όλες εσάς που λατρεύετε τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σας ή στις περιπτώσεις που θέλετε να δημιουργήσετε μια no-makeup-makeup εμφάνιση, χρησιμοποιώντας την λιγότερη δυνατή ποσότητα που μπορείτε.