Οι μεγαλύτεροι Οίκοι μόδας του εξωτερικού φρόντισαν τα μαλλιά μας να είναι σαν κοσμήματα με τις χρυσές εντυπωσιακές τους παρεμβάσεις, που εύκολα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εσείς σε κάθε χτένισμα σας και όχι μόνο σε πιο επίσημες εμφανίσεις σας.

Γράφει ο Θοδωρής Οικονομάκης

Για παράδειγμα, ο Οίκος Elie Saab επένδυσε στην τάση με τις στέκες και τοποθέτησε λεπτές χρυσές στέκες στην κορυφή ίσιων μαλλιών.

Αν όμως η στέκα σας παραπέμπει σε μαθητικά χρόνια που δεν ήταν ακριβώς τα αγαπημένα σας, τότε θα προτιμήσετε το fashion show του Jason Wu, όπου τα άψογα ponytails παγιδεύτηκαν μέσα σε μπρονζέ μπαρέτες.

Βέβαια, το χρυσό που έκανε την έκπληξη ήταν στο show των Suno για το φθινόπωρο 2015, όπου διαπιστώνουμε πως τελικά το χρυσό δεν χάνει ποτέ την αξία του, όχι μόνο ως μέταλλο αλλά και ως…κομμωτική αξία.

Στο συγκεκριμένο show είδαμε τη χωρίστρα στα μαλλιά των μοντέλων. Ήταν τραβηγμένη στη μέση και στολισμένη με χρυσό glitter. Πρόκειται για ένα εκκεντρικό trend που μας άρεσε πολύ!

Θοδωρής Οικονομάκης
Προσωπολόγος – Hairstylist educator

Τον κ. Οικονομάκη μπορείτε να τον βρείτε στο ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο πάτημα Χαλανδρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ikonomakis.gr και τη σελίδα στο Facebook: facebook.com/ikonomakisgr