Η γυναικεία τσάντα, ανεξαρτήτου μεγέθους, κρύβει συνήθως μέσα της ένα μικρό «θησαυρό».

Ναι, ναι, όσο δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, ακόμη και στα πιο μικρά τσαντάκια οι γυναίκες βρίσκουν τον τρόπο για να χωρέσουν αυτά που χρειάζονται.

Τώρα, αν περάσουμε σε μεσαία και πιο μεγάλα μεγέθη τσάντας, δείτε παρακάτω τι δε θα πρέπει να λείπει ποτέ από αυτή, σύμφωνα με όσα μας προτείνει η ιστοσελίδα en.amerikanki.com:

1. Κραγιόν

Για τις στιγμές που η διάθεσή σας είναι πεσμένη και θέλετε να νιώσετε ξανά όμορφη, για ένα ραντεβού (προσωπικό ή επαγγελματικό) που προκύπτει… από το πουθενά, είτε απλά για να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας (μην ξεχνάτε ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως ρουζ!) σε μια βραδινή έξοδο, το κραγιόν είναι ένα αντικείμενο που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το τσαντάκι σας.

2. Έξτρα λεφτά για ώρα ανάγκης

Θυμάστε τότε στην εφηβεία σας, που η μητέρα σας σάς έδινε ένα έξτρα χαρτζιλίκι, για ώρα ανάγκης; Αν για παράδειγμα, το «τέλειο» ραντεβού σας δεν κατέληγε να είναι και τόσο τέλειο κ.τ.λ.

Αυτό είναι καλό να σας γίνει συνήθεια, γιατί πολλές φορές προκύπτουν αναπάντεχες καταστάσεις από τις οποίες μπορείτε να «σωθείτε» μόνο αν έχετε μετρητά επάνω σας και όχι «πλαστικό χρήμα».

Βάλτε τα σε μέσα στην εσωτερική θήκη της τσάντας σας και «ξεχάστε» τα εκεί… μέχρι να χρειαστεί να τα θυμηθείτε!

3. Σερβιέτες και ταμπόν

Μπορεί να γνωρίζετε πάνω κάτω πότε θα σας έρθει περίοδος, όμως πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσετε μερικές ημέρες έξω, ή να έχει συμβεί κάτι που άλλαξε τον κύκλο σας.

Φροντίστε να είστε προετοιμασμένες για παν ενδεχόμενο, φυλάσσοντας μερικές σερβιέτες, ή ταμπόν στην τσάντα σας για ώρα ανάγκης.

4. Μωρομάντηλα

Είτε έχετε αποκτήσει μωρό, είτε όχι, τα μωρομάντηλα είναι ιδανικά για πολλές περιστάσεις: από το να καθαρίσετε τα χέρια σας, μέχρι το να διορθώσετε το μακιγιάζ σας κ.τ.λ.

5. Ασπιρίνη ή παρακεταμόλη

Πόσες φορές δεν σας έχει πιάσει ξαφνικά πονοκέφαλος; Ή όταν είστε αδιάθετη δε μπορείτε να αντέξετε τους πόνους που συνοδεύουν την έμμηνο ρύση;

Φροντίστε λοιπόν και για αυτές τις περιπτώσεις, φυλάσσοντας μερικά «μαγικά» χαπάκια στην τσάντα σας, σημειώνοντας επάνω τους την ημερομηνία λήξης.

6. Στυλό

Ακούγεται απλό, αλλά πολλές φορές οι περισσότερες το ξεχνάνε. Δεν ξέρετε όμως πότε θα χρειαστεί να δώσετε το τηλέφωνό σας σε κάποιον… και δε θα θέλετε να χαλάσετε το κραγιόν σας!

7. Στοιχεία επικοινωνίας για ώρα ανάγκης

Πέρα από την ταυτότητα, ίσως θα ήταν χρήσιμο να κουβαλάτε επάνω σας και στοιχεία επικοινωνίας για ώρα ανάγκης, προκειμένου να μπορεί κάποιος να ειδοποιήσει τους δικούς σας (ω μη γένοιτο!) σε περίπτωση π.χ. τροχαίου ατυχήματος.

8. Απολυμαντικό χεριών

Θα απολυμάνει τα χέρια σας μετά από οποιαδήποτε συναλλαγή, χειραψία κ.τ.λ. κρατώντας μακριά βακτήρια και ιούς.