Το Dixan μετρώντας πλέον πάνω από 50χρόνια στην ελληνική αγορά ωριμάζει και αλλά…ζει, ντύνεται στα λευκά ανανεώνοντας ολόκληρη την προϊοντική του γκάμα και τη φιλοσοφία του!

Το 2014 το Dixan αγκαλιάζει το λευκό χρώμα μέσα από μία κατάλευκη πλέον συσκευασία για όλη τη σειρά των υγρών απορρυπαντικών της μάρκας και υπόσχεται αστραφτερή καθαριότητα, αποτελεσματικότητα και λάμψη στα ρούχα χάρη στη σύνθεση Extra Bright.

Επιπλέον, η προϊόντική γκάμα του Dixan ενισχύεται και με ένα νέο άρωμα το Mineral Salts & Aquatic Mint το οποίο προσφέρει άρωμα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στα ρούχα, εμπνευσμένο από τα αρώματα της φύσης!
Η αλλαγή όμως του Dixan δεν σταματά μόνο στην προϊόντική του σειρά αλλά αντικατοπτρίζεται πλήρως και στη φιλοσοφία του. Έτσι ως βασικό προϊόν της καθημερινότητας των καταναλωτών, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ο καθένας από εμάς μέσα από απλές καθημερινές πράξεις μπορεί να κάνει πιο φωτεινή τη ζωή τη δική του και των γύρω του!

Μάλιστα το Dixan εγκαινιάζει αυτό το κίνημα θετικών πράξεων από τον Φλεβάρη μέσα από μια μεγάλη ραδιοφωνική καμπάνια στους σταθμούς Λάμψη & Δίεση, ενώ παροτρύνει τους καταναλωτές να συμμετέχουν σε αυτό το κίνημα αισιοδοξίας και μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Γιατί οι απλές καθημερινές πράξεις μας κάνουν να νιώθουμε πιο φωτεινοί οπότε ας κάνουμε όλοι το καλό και ας το φέρουμε στο φως!

Για περισσότερα νέα επισκεφτείτε τη σελίδα Dixan στο Facebook!