Τέλειο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο!

Υλικά:

Σολομό φρέσκο ή κατεψυγμένο σε κομμάτια
2 κ.γ. γεμάτα Φιλαδέλφεια, μπορείτε να βάλετε και light
Λίγο μαϊντανό όσο επιθυμείτε
1 κ.γ. ελαιόλαδο
Ελάχιστο λεμόνι

Εκτέλεση:

Παίρνετε τον σολομό και όπως είναι το αλείβετε με ελάχιστο λάδι και αλατοπιπερώνετε ελαφρά. Σε ένα ταψάκι στρώνετε αντικολλητικό χαρτί και βάζετε από πάνω τον σολομό.

Σε ένα μπολάκι βάζετε το τυρί Φιλαδέλφεια, ψιλοκόβετε τον μαϊντανό, το ρίχνετε στο τυρί και προσθέστε λίγο  ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι. Όσο ξινό το θέλετε, προσοχή όμως μην το παρακάνετε στο λεμόνι.

Το ανακατεύετε καλά να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους και το μοιράζετε στο σολομό σας, το απλώνετε καλά να πάει σε όλο το σολομό.

Το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά ή μέχρι να πιάσει το τυρί Φιλαδέλφεια κρούστα.

Πηγή: sintagespareas.gr