Εμπνευσμένη από τη λάμψη του κόκκινου χαλιού, η συλλογή γυαλιών Jimmy Choo Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 συλλαμβάνει απόλυτα το χαρακτηριστικό ύφος του Χόλιγουντ σε μια εκπληκτική λαμπερή συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως.

Γυαλιά Ηλίου

ANDIE: ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΚΛΙΤΕΡ

jim02

Με σημείο αναφορά τον κρυστάλλινο διάκοσμο των αξεσουάρ του Jimmy Choo για εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και μια επιρροή από την δεκαετία του 70, ο στρογγυλός σκελετός των γυαλιών ηλίου Andie  είναι ξεχωριστός, διαθέτοντας  καθρεπτέ φακούς και τη λεπτομέρεια από γκλίτερ στα πλαϊνά. Μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα συνδυάζει το ροζ χρυσό με κρυσταλλικό γκλίτερ στα πλαϊνά και ασημί καθρεπτέ φακούς, ροζ χρυσό με ροζ γκλίτερ στα πλαϊνά και καφέ ντεγκραντέ φακούς, χάλκινο χρυσό με καφέ γκλίτερ στα πλαϊνά και καφέ-χρυσούς καθρεπτέ φακούς, ασημί με μπλε γκλίτερ στα πλαϊνά και ασημί καθρεπτέ φακούς.

NITA: ΕΞΩΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ

jim03

Συνώνυμος με την λάμψη της δεκαετίας του 50, ο εμβληματικός σκελετός σε σχήμα πεταλούδας δουλεύτηκε εκ νέου με το χαρακτηριστικό δέρμα φιδιού του Jimmy Choo για να δημιουργήσει μια σειρά LimitedEdition υπερ-φίνων γυαλιών ηλίου. Τα Nita διατίθενται σε μια σικ χρωματική παλέτα: μαύρο φίδι με ροζ χρυσό σκελετό και γκρι ντεγκραντέ φακούς, μπεζ φίδι με χάλκινο σκελετό και καφέ ασημί φακούς.

Η συλλογή γυαλιών Jimmy Choo παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.