Μπορεί να μην έχουμε όλες μας αναλογίες μοντέλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να εμπνευστούμε από τα υπέροχα outfits που δημιουργούν. Ένα από τα μοντέλα που μας δείχνει τον τρόπο να είμαστε κομψές και στιλάτες είναι το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret και CEO του brand «Helsa Studio», Elsa Hosk.

Η fashion αίσθηση της Elsa Hosk είναι αλάνθαστη και στα τελευταία της posts στο Instagram βλέπουμε πως η γκαρνταρόμπα της αποτελείται, μεταξύ άλλων, από μίνι φορέματα με cut outs, καρό co-ord sets και καλσόν σε έντονα χρώματα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο ξεχωριστά outfits της που μπορούμε να φορέσουμε κι εμείς, με τον δικό μας πάντα τρόπο.

Co-ord set

Η ιδανική απάντηση στην ερώτηση: «Τι να βάλω σήμερα;». Τα co-ord sets είναι βολικά για τις μέρες που δεν είμαστε σε mood να δημιουργήσουμε περίπλοκους συνδυασμούς. Ένα καρό σετ θα σας λύσει τα χέρια για τις πρωινές σας εμφανίσεις και θα σας γλιτώσει χρόνο από την προετοιμασία σας.

Snake print wrap dress

Δεν υπάρχει πιο κολακευτικό σχέδιο στα φορέματα από το wrap dress. Αγκαλιάζει υπέροχα το γυναικείο σώμα, ενώ το V του κολακεύει όλα τα μπούστα. Όταν μάλιστα είναι σε snake print, όπως της Elsa, τότε μας αρέσει ακόμα περισσότερο.

Χρωματιστό καλσόν

Τη φετινή άνοιξη επιλέγουμε τα καλσόν με prints ή έντονα χρώματα. Ξεχνάμε στο συρτάρι το κλασικό μαύρο καλσόν και αγοράζουμε καλσόν σε κόκκινο, ροζ ή με animal print σχέδια.

Cardigan

Μαζί με τις καμπαρντίνες και τα αγαπημένα μας blazers, στο κάδρο των jackets για την άνοιξη έχουν μπει και τα cardigans. Με τα cardigans μπορούμε να πετύχουμε κομψά πρωινά looks, ενώ τα περισσότερα έχουν ζώνη που τονίζουν ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα μας.

Φόρεμα με cut-outs

Τα cut-outs στα φορέματα επέστρεψαν δυναμικά και μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο. Τα κοψίματα δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενώ, παράλληλα, μας αφήνουν να δείχνουμε λίγο παραπάνω δέρμα.