Από την αρχή του «Renaissance World Tour» η Μπιγιονσέ είχε ζητήσει από τους fans της να φορούν ρούχα σε ασημί αποχρώσεις, κάτι που μετέτρεψε τις συναυλίες της σε ένα από τα hot fashion events του καλοκαιριού. Μάλιστα η pop star φορούσε συχνά στη σκηνή silver κοστούμια, ενώ στην πρεμιέρα της ομώνυμης ταινίας της, ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με μεταλλικά στοιχεία.

Και κάπως έτσι η 42χρονη Μπιγιονσέ κατάφερε να γεννήσει μια νέα τάση: το μεταλλικό ασημί. Τώρα είναι η δική μας σειρά να υιοθετήσουμε το ασημί για super glowy εμφανίσεις στις γιορτές. Με συμμάχους μας τις παγέτες και τα στρας, είμαστε έτοιμες για… all that glitters!

Κοστούμι με ασημί ρίγα

Αδιαμφισβήτητα το συγκεκριμένο look της Μπιγιονσέ μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η ασημί ρίγα σε κλασικό κοστούμι θα φέρει την ανατροπή στην εμφάνισή σας συνδυάζοντας τη λάμψη με τη διαχρονική γοητεία ενός γυναικείου κοστουμιού.

Κοστούμι με ασημί ρίγα για εσάς:

Vassia Kostara Black Sparkle Blazer €235

Vassia Kostara Black Sparkle Pants €195

Vassia Kostara Sparkle Corset €160

Ασημί from head to toe

Σε αυτή την εμφάνιση η Μπιγιονσέ κλέβει την παράσταση με τα μεταλλικά στοιχεία να κυριαρχούν πάνω της. Βάψιμο, αξεσουάρ και φόρεμα είναι όλα σε ασημί αποχρώσεις. Η λεπτομέρεια δε που λατρέψαμε, είναι το κόκκινο πεντικιούρ της.

Στη δική σας παραλλαγή μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα με ασημί πούλιες. Μην φοβηθείτε να το συνδυάσετε με κόκκινο μανικιούρ ή πεντικιούρ.

Φόρεμα με πούλιες για εσάς:

H&M Φόρεμα με πούλιες και σκίσιμο €59,99

Ο απόλυτος συνδυασμός: Silver & Black

Είναι γεγονός πως αυτή η εμφάνιση της Μπιγιονσέ ταιριάζει μόνο πάνω στη σκηνή! Όμως -όπως δεν θα κουραστούμε ποτέ να επαναλαμβάνουμε- χρησιμοποιούμε τα looks των celebrities για να πάρουμε έμπνευση και όχι για να κάνουμε πιστές αντιγραφές! Εδώ θα πάρουμε το αγαπημένο μας μαύρο φόρεμα και θα το αναβαθμίσουμε με μεταλλικές λεπτομέρειες που έχουν το πλεονέκτημα ότι αντανακλούν το φως και άρα μας φωτίζουν ολόκληρες.

Φόρεμα με μεταλλικές λεπτομέρειες για εσάς:

Attrattivo Φόρεμα με σούρες και μεταλλικές λεπτομέρειες €119.99

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα ωραιότερα σκουλαρίκια για τις γιορτές