Τα διαχρονικά και αγαπημένα εσώρουχα Triumph που αποτελούν εδώ και δεκαετίες τη σταθερή επιλογή όλων των γυναικών, έχουν πλέον ένα καινούριο «σπίτι» στο κέντρο της Γλυφάδας (Λ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 34).

O νέος καλαίσθητος χώρος στην καρδιά των νοτίων προαστίων, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του με μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα και σειρές που «φωνάζουν» άνεση, θηλυκότητα και προσαρμοστικότητα. 

Tο απόλυτα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό υποδέχεται τις επισκέπτριες πάντα με το πιο ζεστό χαμόγελο, για να τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με personal fitting και σωστή καθοδήγηση για άνεση και στυλ κάθε μέρα. Έτσι, οι επισκέπτριες θα μπορούν να βρουν το σωστό μέγεθος και είδος σουτιέν για εκείνες, ώστε να είναι πάντα ο εαυτός τους και να εκφράζονται όπως θέλουν.

Όλες οι Triumph lovers θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα εσώρουχα, homewear, loungewear μαγιό και όχι μόνο…αφού κάπου εκεί ξεπροβάλλει και το αγαπημένο brand Sloggi με άκρως μοντέρνα εσώρουχα και bodywear. 

Το Grand Opening Party πραγματοποιήθηκε με θερμή προσέλευση το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 καλωσορίζοντας φίλους, νέους και παλιούς, πρόσωπα από τον χώρο της μόδας και όχι μόνο, αλλά και Triumph lovers στον ζεστό του χώρο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια σειρά από εκπλήξεις, διαγωνισμούς και live DJ set, αλλά και να δοκιμάσουν από κοντά τη φθινοπωρινή συλλογή, καλωσορίζοντας έτσι τη νέα σεζόν με διάθεση ανανέωσης.