Το πρώτο γκραν πρι της χρονιάς ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου στην πίστα Αλμπερτ Παρκ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η καρό σημαία έπεσε στο 66ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλας 1 και τα βαριά λάστιχα των μονοκινητήριων άφησαν το στίγμα τους στην πίστα. Οι φρενήρεις ρυθμοί τους, αλίμονο, δεν συναρπάζουν φυσικά μόνο τους φανατικούς του σπορ, δηλαδή μερικά εκατομμύρια αντρών ανά την υφήλιο αλλά ιντριγκάρει και τις γυναίκες που έλκονται από το ιδιαίτερο lifestyle που προσφέρει το υψηλών προδιαγραφών άθλημα.

Οι οδηγοί εξάλλου που στριμώχνονται στα ασφυκτικά κόκπιτ, προσφέρουν και εκτός πίστας συγκινήσεις. Όπως αυτές που αναζητούν μια σειρά από νεαρά κορίτσια που «εισβάλλουν» στα pit stop και φορώντας απαλά τα απαραίτητα και αγωνιούν, ίσως λίγο λιγότερο βέβαια από τους μηχανικούς και τους κατασκευαστές, για την τύχη των ομάδων που υποστηρίζουν.

Τα ιδιαίτερα σέξι κορίτσια, τα Grid Girls όπως τις αποκαλούν, παρακολουθούν με κομμένη ανάσα τους αγώνες καταφέρνοντας όμως να κόψουν και την ανάσα των θεατών. Οι απίστευτες αναλογίες σε συνδυασμό με ένα καλοσχηματισμένο, σχεδόν θεϊκό πρόσωπο, αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο κάθε αγώνα ταχύτητας, είτε πρόκειται για τα μονοκινητήρια, είτε για μοτοσικλέτες ή για τους αγώνες Nascar-το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα των ΗΠΑ.

Έτσι, ανάμεσα στις θεαματικές προσπεράσεις, τις καταιγιστικές ταχύτητες, τα μεγάλου κυβισμού και τα τεράστιας ιπποδύναμης αυτοκίνητα, τα κεφάλια γυρίζουν και για τα καυτά θηλυκά-που χωρίς σεξιστική διάθεση, αποτελούν μια από τις αγαπημένες ασχολίες των αντρών: ταχύτητα, κορίτσια και αδρεναλίνη.

Παρακάτω, παρελαύνουν όχι οι πρωταγωνιστές των αγώνων, αλλά τα κορίτσια που ομορφαίνουν τις πίστες.

Ο Λούις Χάμιλτον λούζει με σαμπάνια ένα από τα κορίτσια, στο βάθρο των νικητών…