Μπορεί οι Ελληνίδες να μην είναι και το πρώτο μπόι, όμως σε κάθε κανόνα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Υπάρχουν αρκετές γυναίκες made in Greece που είναι ψηλές και λυγερόκορμες χωρίς ωστόσο να είναι άχαρες και να χάνουν τη θηλυκότητά τους.

Οι γυναίκες «λαμπάδες» στην πραγματικότητα δεν είναι λιγότερο γοητευτικές. Και μπορεί οι άντρες να λένε ότι οι ψηλές είναι μόνο για την παρέλαση, όμως κανείς δεν θα μπορέσει να μην γυρίσει το κεφάλι του στα θεόρατα πόδια μίας αιθέριας ύπαρξης.

Ακολουθούν μερικές από τις δίμετρες και σέξι Ελληνίδες…

Θέλξη, 1,84

Είτε την δεις στην παραλία, είτε στην πίστα, αποκλείεται να μην καρφώσεις το βλέμμα σου στο καλλίγραμμο κορμί της. Η Θέλξη ή αλλιώς η Θεσσαλονικά Αμαζόνα είναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες με ύψος 1,84.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, 1,83

Πάνε χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ως τσιγγάνα «Ερατώ» μάγεψε τον Απόστολο Γκλέτσο στους «Ψίθυρους Καρδιάς». Έκτοτε παντρεύτηκε με τον Φάνη Μουρατίδη κι έχει κάνει δύο γιους. Φυσικά σήμα κατατεθέν της εξακολουθούν να είναι τα θεόρατα πόδια της και το λυγερό κορμί της.

Στέλλα Δημητρίου, 1,83

Με ύψος 1,83 εκατοστά και κορμί που έχει «χτίσει» με πρωταθλητισμό η
Σταρ Ελλάς 2000 Στέλλα Δημητρίου είναι αναμφισβήτητα ένα sex symbol που δύσκολα ξεχνάει ο αντρικός πληθυσμός.

Νάταλι Θάνου, 1,83

Η ψιλόλιγνη σιλουέτα της δικαιωματικά της χαρίζει μία θέση στη λίστα με τις δίμετρες καλλονές. Δεν είναι λίγοι οι άντρες που υποκλίνονται στο μεγαλείο του κορμιού της τραγουδίστριας και playmate 2007 που μόλις πριν 14 μήνες έγινε μαμά.

Βασιλική Τσεκούρα, 1,83

Η συμμετοχή της στα καλλιστεία το 2003, όταν κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς τής άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες. Η Βασιλική Τσεκούρα, με τα γαλλικά της και το πιάνο της, είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας.Γρήγορα όμως την κέρδισαν οι εγχώριες και οι ευρωπαϊκές πασαρέλες. Για μια περίοδο την απολαύσαμε σε ρόλο τηλεοπτικής γυμνάστριας στο «Fame Story 4». Η όμορφη Βασιλική είναι ένα κορίτσι με πολύ προσεγμένη εμφάνιση και δίμετρα πόδια που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα.

Εύα Λάσκαρη, 1,82

Η Εύα Λάσκαρη είναι μία από τις χυμώδεις γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από τα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει η Εύα Λάσκαρη σε ένα χώρο και να υπάρξει ένας άντρας που να μην γυρίσει να την κοιτάξει. Με σώμα που κάνει τους άντρες να αλληθωρίζουν, η Εύα Λάσκαρη έχει ένα συνδυασμό προσόντων που δύσκολα συναντάς.

Άννα Πρέλεβιτς, 1,81

H 1,81 εκατοστών Άννα Πρέλεβιτς, Σταρ Ελλάς 2010, παρουσιάστρια και πρώην πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, είναι μία από τις ωραιότερες Σταρ Ελλάς που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το χώρο της μόδας. Εκτός από πανέμορφη και δίμετρη, η κόρη του πρώην μπασκεμπολίστα Μπάνε, εκπέμπει την εικόνα του καλό κοριτσιού.

Kατερίνα Λέχου, 1,80

Αξιοπρεπής, σικάτη, χαμηλών τόνων η Κατερίνα Λέχου συνεχίζει να αποτελεί ταυτόχρονα πρέσβειρα της ελληνικής ομορφιάς και την σημαιοφόρο της γυναίκας-λαμπάδας.

Βάσω Κολλιδά, 1,80

Η πάλαι ποτέ Playmate 2006 εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση τον αντρικό πληθυσμό. Το καλλίγραμμο μοντέλο και παρουσιάστρια με ύψος 1,80 και να ήθελε δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί κάπου και να μην την κοιτάξουν όλοι.

Ανδρεανή Τσάφου, 1,80

Το ατούς της Ανδρεανής Τσάφου είναι τα μακριά πόδια της. Η αήθεια είναι ότι έχει όλα τα προσόντα για να είναι η φαντασίωση των αντρών.

Διαβάστε όλα τα θέματα της ενότητας Weekend του newsbeast.gr