Ποιος είπε ότι το Παρίσι, η αγαπημένη όλων των ταξιδιωτών, Πόλη του Φωτός, δεν έχει παραλίες; Τα τελευταία δεκατρία χρόνια οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης έχουν τη δική τους εναλλακτική για ατέλειωτες ώρες κάτω από τον ήλιο, ξαπλωμένοι σε μια αναπαυτική ξαπλώστρα πάνω στην αμμουδιά!

Οι πλαζ του Παρισιού άνοιξαν και φέτος στις όχθες του Σηκουάνα, που έχουν μετατραπεί σε έναν αληθινό αστικό παράδεισο.

Το ετήσιο πρόγραμμα μετατρέπει τις όχθες του περίφημου ποταμού της πόλης, σε μια όαση δροσιάς, με την δημιουργία αναχωμάτων από μαλακή, τεχνητή άμμο, στην οποία τοποθετούνται άνετες καρέκλες, ξαπλώστρες και φυσικά ομπρέλες!

Κατά μήκος του ποταμού προσφέρονται πολλά τέτοια σημεία, όλα με δωρεάν είσοδο, ενώ δεν λείπουν και οι εκδηλώσεις, όπως δωρεάν συναυλίες και πάρτι, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν beach βόλεϊ, παγωτό από τα vintage καροτσάκια, αλλά και την ανάγνωση ενός βιβλίου από τις δωρεάν βιβλιοθήκες. Μάλιστα, στην παραλία του Λούβρου πραγματοποιούνται μαθήματα tai-chi.

Οι παραλίες θα είναι ανοιχτές έως τις 17 Αυγούστου προσκαλώντας ντόπιους και τουρίστες να χαρούν ξεχωριστές καλοκαιρινές στιγμές!