Ταξιδιωτικοί προορισμοί υπάρχουν για κάθε γούστο και σκοπό και όλοι βρίσκουν τελικά αυτό που ψάχνουν.

Υπάρχει όμως και το άλλο: Γιατί να πας «απλώς» στην Ισλανδία όταν μπορείς να πας και να περάσεις σαν σωστή διασημότητα;

Κι ενώ η Ισλανδία παραμένει ανίκητη για ομαδικές ή και οικογενειακές αποδράσεις, εδώ μιλάμε για μια παγωμένη περιπέτεια στο αδιανόητο σκηνικό της χώρας με 6 ολότελα γεμάτες μέρες.

Εξερεύνηση με τζιπ, snowmobile και έλκηθρα είναι στάνταρ σε όλα τα πακέτα, όπως και το σαφάρι στις εσχατιές του κόσμου για να θαυμάσεις το Βόρειο Σέλας και την ανείπωτη θέα. Το υπερπολυτελές λονδρέζικο ταξιδιωτικό γραφείο Niquesa Travel προσφέρει όμως απείρως περισσότερα.

Και όχι, δεν μιλάμε για γεωθερμικά σπα και snorkeling ανάμεσα στις τεκτονικές πλάκες, αυτά θα τα βρεις και αλλού.

Η έκπληξη της Niquesa ξεκινά όταν δύσει ο ήλιος, με δείπνο υπό το φως των κεριών μέσα σε υπόγειο ηφαιστειακό τοπίο. Δείπνο βασιλικό φυσικά κάθε μέρα, με αστακούς και σαμπάνιες και τέτοια γκουρμέ πράγματα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι αυτό το πάρτι με το οποίο ολοκληρώνεται το ταξίδι. Εκεί δηλαδή που φτάνεις σε παγετώνα με ελικόπτερο για να διασκεδάσεις και να χορέψεις στους ήχους παγκοσμίου φήμης DJ.

Ο χώρος του πάρτι στήνεται πάνω και μέσα στους πάγους για λίγους και εκλεκτούς, περιλαμβάνοντας από αδιανόητους μπουφέδες και ανώτερης ποιότητας ποτά μέχρι και ήχους που μοιάζουν να βγήκαν από κλαμπ της Ίμπιζα.

Κάτω από το Βόρειο Σέλας, πάντα!