Ένας πρώην τερματικός σταθμός στο αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που μεταφέρει τους επισκέπτες του στην υπέροχη δεκαετία των ‘60s.

Το TWA Flight Center που έχει μετατραπεί σε αυτό το μοναδικής αισθητικής ξενοδοχείο δημιουργήθηκε το 1962 από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Eeero Saarinen, εισάγοντας μια νέα εποχή για τα αεροπορικά ταξίδια.

Η ονομασία του ξενοδοχείου, TWA Hotel, είναι εμπνευσμένη από αυτήν της αμερικάνικης αεροπορικής εταιρείας TWA, ενώ η αποκατάσταση των χώρων του πραγματοποιήθηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε να αναδειχθεί στο μέγιστο η πολυτέλεια και το glam που χαρακτήριζε την δεκαετία των ‘60s.

Ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά σημεία του φιγουράρει η πισίνα υπερχείλισης στην ταράτσα του ξενοδοχείου, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τα δροσιστικά μακροβούτια τους και ηλιοθεραπεία με κάποιο από τα cocktails του μπαρ, παρατηρώντας, ταυτόχρονα, την κινητικότητα στους πολυσύχναστους διαδρόμους του αεροδρομίου.

Η πισίνα παραμένει ανοιχτή όλο το χρόνο, ενώ κατά την διάρκεια του χειμώνα μετατρέπεται σε τζακούζι με το νερό να αγγίζει περίπου τους 38 βαθμούς Κελσίου.