Οι καλοκαιρινές αποδράσεις, όσο επιθυμητές κι αν είναι, έχουν ένα βασικό μειονέκτημα κι αυτό δεν είναι άλλο από το κόστος τους! Ακόμη κι αν εξασφαλίσουμε εισιτήρια και διαμονή σε λογικές τιμές, η παραμονή μας στο νησί και τα καθημερινά κόστη είναι ένας άλυτος γρίφος. Έτσι, το συνολικό κόστος της απόδρασης, δεν θα τα μάθουμε παρά στο τέλος της.

Και βέβαια το συγκεκριμένο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κυρίως οι νέοι, καθώς έχουν λιγότερα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν.

Τη λύση έρχεται να δώσει το online ταξιδιωτικό γραφείο που ακούει στο όνομα «18-24.gr» και υπόσχεται να ρίξει σημαντικά το budget για μια απόδραση στη Σκιάθο.

Το 18-24 travel εκτός από εισιτήρια και διαμονή στις καλύτερες τιμές της αγοράς, προσφέρει και κάτι ακόμη στους πελάτες του: Τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν σημαντικές εκπτώσεις και παροχές σε πλήθος επιχειρήσεων της Σκιάθου, με την ειδική κάρτα που παρέχει.

Η ειδική κάρτα του 18-24 travel είναι το κλειδί για να εκμεταλλευτείτε κι εσείς το εκπτωτικό πακέτο «1+1 δώρο» και το οποίο περιλαμβάνει:

– Coctail στις μαξιλάρες, στα μπαράκια.
– Ποτά στα club της παραλιακής.
– Ποτά στα «αφτεράδικα» του νησιού.
– Ποτά και καφέδες στα καφέ του λιμανιού.
– Σε σουβλάκια και κρέπες.
– Σε Beach Bar στις πιο γνωστές παραλίες. Στα Beach Bar, μάλιστα, υπάρχουν ειδικά πακέτα για ξαπλώστρα ομπρέλα φαγητό και καφέ.
– Μενού από 9 ευρώ σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες.

Το εκπτωτικό πακέτο «1+1 δώρο» που παρέχει αποκλειστικά το 18-24 travel λύνει το «γρίφο» των φτηνών διακοπών και δίνει τη δυνατότητα στους νέους, αλλά και στους μεγαλύτερους να επισκεφτούν τη Σκιάθο, δίχως να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα!

Επισκεφτείτε το 18-24.gr κι ανακαλύψτε και σεις το μυστικό για οικονομικές αποδράσεις!