Ένα μεγάλο road trip θέλει να είναι η ζωή του ο 29χρονος Patrick Schmidt και έτσι παράτησε τη δουλειά του και αφοσιώθηκε στη μετατροπή παλιού σχολικού λεωφορείου σε τροχόσπιτο ώστε να το πετύχει.

Επί τρεις μήνες ο Patrick και ο πατέρας του ασχολούνταν με τη μεταμόρφωση του σχολικού του 1990 προκειμένου να γίνει αυτοκινούμενο σπίτι και με αυτό να κάνει ταξίδι 16.000 χιλιομέτρων.

Ο Schmidt ξεκίνησε από το Λας Βέγκας και ταξίδεψε σε 30 πολιτείες πριν καταλήξει στη Φλόριντα όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Μετά το χειμώνα σχεδιάζει να συνεχίσει το ταξίδι του στους αμερικανικούς αυτοκινητοδρόμους.

Ο 29χρονος εργαζόταν στο αεροδρόμιο του Σιάτλ από όπου παραιτήθηκε αποφασίζοντας πως θέλει περισσότερα από τη ζωή του.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως έναν άνθρωπο «χωρίς δουλειά, με λίγα λεφτά, που ζει στο μικροσκοπικό σπίτι των ονείρων του».

«Βαρέθηκα να ξοδεύω λεφτά για ενοίκιο σε ένα σπίτι που δεν χρησιμοποιούσα ποτέ επειδή δούλευα πολύ», δήλωσε στο ABC News. «Δεν με φαινόταν φυσιολογικό να περνώ τον ελεύθερο χρόνο μου στο αυτοκίνητο, από και προς τη δουλειά μου, και να νιώθω πολύ κουρασμένος τις υπόλοιπες ημέρες για να κάνω το οτιδήποτε».

Ο Schmidt- «Skoolielove» στο Twitter και το Instagram- αγόρασε το λεωφορείο για 4.500 δολάρια τον Μάρτιο στην Καλιφόρνια και το οδήγησε μέχρι το σπίτι των γονιών του στο Λας Βέγκας.

Η «μεταμόρφωσή» του στο σπίτι των ονείρων του κόστισε περίπου 9000 δολάρια και διαθέτει όλες τις ανέσεις που μπορεί κανείς να βρει σε ένα τροχόσπιτο: μπάνιο, κουζίνα, κλιματισμός.

«Θα ήθελα να συνεχίσω να οδηγώ στους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής, να συναντώ ανθρώπους και να αναζητώ νέες εμπειρίες», λέει ο 29χρονος στη Daily Mail.

busss01 busss02 busss03 busss04 busss06 busss05