Όταν κάποιος ταξιδεύει σε μια νέα χώρα το πιθανότερο είναι ότι αν κάνει μετά κάποια λίστα αυτή θα είναι με τα αξιοθέατα και τα μνημεία που είδε ή ακόμη και με τα όμορφα τοπία και τα διαφορετικά εστιατόρια.

H ταξιδιωτική ιστοσελίδα Jetsetter αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική λίστα με τα ξενοδοχεία που έχουν τους πιο σέξι υπαλλήλους.

Θυρωροί, μπάρμεν, καμαριέρες, δάσκαλοι του σερφ και πολλοί άλλοι είναι στη λίστα με τους πιο γοητευτικούς υπαλλήλους. Μπορεί η ομορφιά να είναι υποκειμενική άλλα όπως λέει η ιστοσελίδα τα αποτελέσματα με τα οκτώ ξενοδοχεία παγκοσμίως που έχουν τους πιο σέξι υπαλλήλους αποφασίστηκαν ομόφωνα από την ομάδα της ιστοσελίδας.

Ένα από αυτά τα πιο hot ξενοδοχεία είναι το Urban Cowboy στη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ και λέγεται ότι έχει υπαλλήλους έναν και έναν. Και δεν είναι τυχαίο καθώς το προσωπικό εκεί αποτελείται από πρώην μοντέλα οπότε έχουν και τις αντίστοιχες αναλογίες. Οι μελλοντικοί πελάτες μπορούν να το επιβεβαιώσουν βλέποντας τις φωτογραφίες που ανεβάζει το ξενοδοχείο στο Instagram με τους καλλίγραμμους και τις καλλίγραμμες υπαλλήλους. Στη Νέα Υόρκη υπάρχει επίσης και το ξενοδοχείο Surf Lodge γεμάτο γοητευτικούς δασκάλους του σερφ έτοιμους να σας δείξουν να δαμάσετε τα κύματα.

Ένα άλλο ξενοδοχείο είναι το Mondrian Los Angeles στην Καλιφόρνια το όποιο έχει σειρά από υπαλλήλους-μοντέλα και μάλιστα εκεί έχουν εργαστεί στο παρελθόν ηθοποιοί του Hollywood. Οι υπάλληλοι δεν προσλαμβάνονται με τέτοια κριτήρια αλλά τυχαίνει να έχουν οι περισσότεροι ωραία εμφάνιση. Στη σελίδα του ξενοδοχείου θα δει κανείς μεταξύ άλλων όμορφες κοπέλες με σέξι μπικίνι να σερβίρουν στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Στο Μαϊάμι βρίσκεται άλλο ένα από τα «σέξι ξενοδοχεία» του πλανήτη. Οι εργαζόμενοι σε αυτό το ξενοδοχείο και στο club του ξεχωρίζουν για τη φυσική τους ομορφιά σε μια πόλη που οι πλαστικές επεμβάσεις είναι πολύ συνηθισμένες. Στο Palms Casino Resort στο Λας Βέγκας από την άλλη τα βλέμματα κλέβουν οι μπάρμεν και οι σερβιτόρες που μοιάζουν σαν να βγήκαν από πασαρέλα… Το ξενοδοχείο επίσης έχει σουίτες με στριπτιζέρ για τους απαιτητικούς πελάτες.

Το πιο ωραίο στο ξενοδοχείο Faena Hotel στο Μπουένο Άιρες εκτός από τη διακόσμηση είναι οι υπάλληλοι του σύμφωνα με την έρευνα. Το ξενοδοχείο εκτός από σέξι καμαριέρες έχει επίσης ένα καμπαρέ με αισθησιακές χορεύτριες.

sxyemls03 sxyemls04 sxyemls05 sxyemls06 sxyemls07 sxyemls08 sxyemls09