Στις διακοπές, το ξενοδοχείο αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι, καθώς σε αυτό χαλαρώνουμε ύστερα από μία κουραστική ημέρα. Είναι το μέρος που αράζουμε και ξεκουραζόμαστε, και το τελευταίο που θέλουμε είναι να… λαχταρίσουμε ή να μπούμε σε περιπέτειες.

Μπορεί το παρακάτω να σας φαίνεται απίθανο ως σενάριο, αλλά αλήθεια, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να βρίσκεται στο δωμάτιό σας κάποιος… κλέφτης; Εντάξει, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όμως, μπορεί και να συμβεί. Μάλιστα, όπως εξηγεί μία έμπειρη αεροσυνοδός, στο εξωτερικό το να μπουν επιτήδειοι ληστές σε ξενοδοχείο δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως τονίζει η ολλανδή αεροσυνοδός, οι ληστές συνηθίζουν να κρύβονται σε ντουλάπες και κάτω από τα κρεβάτια, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία, για να κάνουν τη «δουλειά» τους ανενόχλητοι. Για το λόγο αυτό, μοιράστηκε μέσω Tiktok ένα κόλπο, για να καταλάβουμε αν κάποιος κρύβεται κάτω από το κρεβάτι μας.

Ποιο είναι αυτό; Ρίχνεις ένα μπουκάλι με νερό κάτω από το κρεβάτι του ξενοδοχείου. Το σκεπτικό είναι απλό: Κανονικά, το μπουκάλι θα κυλήσει και θα βγει από την άλλη μεριά του κρεβατιού. Αν όμως έχει «κουρνιάσει» από κάτω κάποιος επιτήδειος, το μπουκάλι θα κολλήσει από κάτω, πιθανόν με κάποιο γδούπο, και έτσι θα ξέρουμε αμέσως ότι τουλάχιστον κάτι υπάρχει κάτω από το στρώμα μας.