Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο. 62: Ταρίφα, Ισπανία

Στο νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης, η παραθάλασσια πόλη της Ανδαλουσίας, Ταρίφα, έχει μετατραπεί σε παράδεισο των surfers, τόσο λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, όσο και λόγω των 10 χιλιομέτρων αμμουδιάς, που διαθέτει.

Το ηλιόλουστο θέρετρο, αποτελεί ιδανική επιλογή για καλοκαιρινές αποδράσεις, με την παραλία Playa de los Lances να προσελκύει κάθε χρόνο αθλητές του kite surf από όλο τον κόσμο, που δημκιουργούν ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο σκηνικό στον γαλανό ουρανό της.

Οι εντυπωσιακές αμμοθίνες και οι φοίνικες δημιουργούν ένα παραμυθένιο, εξωτικό σκηνικό, ενώ το κέντρο της πόλης με τα μικρά λιθόστρωτα δρομάκια σας προσκαλεί όλες τις ώρες της ημέρας για ατέλειωτες βόλτες στα μαγαζάκια και φαγητό στα τάπας μπαρ και τα εστιατόρια.

Χαλαρώστε στους ανθισμένους κήπους της πλατείας Alameda, καθισμένοι στα παγκάκια, δείτε την εκκλησία San Mateo, την πύλη Jerez του 8ου αιώνα και το κάστρο Guzman the Bueno, ενώ από τους κήπους Miramar θα απολαύσετε τη θέα στις ακτές του Μαρόκο.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!