Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο. 63: Πορτοφίνο, Ιταλία

Το Πορτοφίνο είναι ένα ιταλικό ψαροχώρι, που εξελίχθηκε σε διάσημο τουριστικό θέρετρο, γνωστό για το φιλόξενο λιμάνι του, που κατακλύζεται από πολυτελή σκάφη και τους διάσημους ιδιοκτήτες τους.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ιταλικής Ριβιέρας, για όσους αναζητούν πολυτέλεια και χαλαρωτικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Το λιμανάκι του έχει το σχήμα μισοφέγγαρου, δημιουργώντας μια φιλόξενη «αγκαλιά» για τα ιστιοπλοϊκά, που στολίζουν το καρτποσταλικό σκηνικό.

Περπατήστε ανάμεσα στα πολύχρωμα σπιτάκια του και ανακαλύψτε ακριβές μπουτίκ, πολυτελείς καφετέριες και ξενοδοχεία πολλών αστέρων.

Ατενίζοντας το όμορφο χωριό, στην κορυφή του λόφου θα δείτε το κάστρο του Πορτοφίνο, ενώ ανάμεσα στα αξιοθέατα, που το έκαναν διάσημο είναι το άγαλμα του Χριστού της Αβύσσου, το οποίο τοποθετήθηκε το 1954 κάτω από τη θάλασσα, σε βάθος 17 μέτρων.

Αξίζει μια επίσκεψη στο Καστέλο Μπράουν, ένα σπίτι – μουσείο του 16ου αιώνα, αλλά και στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μαρτίνου του 11ου αιώνα.

Οι λάτρεις της φύσης θα μαγευτούν από την ομορφιά της γύρω περιοχής, που είναι ιδανική για πεζοπορία στις πευκόφυτες πλαγιές, ενώ θα κάνουν μια βόλτα και στο Πάρκο Naturale Regionale di Portofino, πριν βουτήξουν στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!