Το demo του επερχόμενου Platform/RPG παιχνιδιού, που είναι και το πρώτο παιχνίδι που αφορά το τραγούδι Κατιούσα του 1938 (των Μιχαήλ Ισακόφσκι και Ματβέι Μπλάντερ), είναι πλέον διαθέσιμο στο Steam, όχι μόνο στην αγγλική, αλλά και στην ελληνική και την ρωσική γλώσσα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Loresoft.

Στο παιχνίδι οι παίκτες ελέγχουν την Katyusha, κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία αναζητά τον σύντροφό της που πολεμάει στην πρώτη γραμμή. Ως Κατιούσα θα συναντήσετε ιστορικούς ήρωες της Σοβιετικής Ένωσης, όπως η Λιουντμίλα Παβλιτσένκο, ο Βασίλι Ζάιτσεφ και δεκάδες ακόμη. Θα τους πάρετε μαζί σας στις μάχες που πολέμησαν και θα βιώσετε τον θάνατό τους στις μάχες που πέθαναν.

Υπάρχει έλεγχος των οχημάτων Katyusha, εναλλαγή ημέρας-νύχτας, RPG στοιχεία, σύστημα stealth, προηγμένο A.I. εχθρών και ρεαλιστική απεικόνιση των μεγάλων μαχών του Β’ Παγκοσμίου, μεταξύ Σοβιετικής Ένωσης και Γερμανίας.

Όπως αναφέρει και η εταιρεία: «Το Katyusha θα κυκλοφορήσει στο Steam. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, καθώς εταιρεία ανάπτυξης Loresoft βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης επενδυτή».