Μια νέα εφαρμογή, σχεδιασμένη από μια Ελληνίδα, υπόσχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία τους φιλάθλους.

Πόσες φορές θελήσατε, αλλά δεν μπορέσατε να πάτε στο γήπεδο; Γιατί να είστε απών από τις στιγμές τις ομάδας σας;

Το Fansinator είναι μια δωρεάν, εφαρμογή αθλητικού περιεχομένου, η οποία επιτρέπει στους φιλάθλους να συνδέσουν τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος.

Οι χρήστες του Fansinator καθοδηγούνται στο στάδιο, μοιράζονται τις φωτογραφίες τους, αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σχολιάζοντας τον αγώνα και ψηφίζουν τις καλύτερες φωτογραφίες.

Έτσι οι φίλαθλοι βιώνουν τη ροή του αγώνα με όλες τους τις αισθήσεις και καρδιοχτυπούν για την ομάδα τους, διαμορφώνοντας το «καρδιογράφημα» του ματς!

– Γιατί ο φίλαθλος να χρησιμοποιήσει το Fansinator;
«Είμαστε φίλαθλοι που πιστεύουμε ότι το να είμαστε μέρος του παιχνιδιού είναι μια προσωπική και μαγική εμπειρία και νιώθουμε μοναδικοί αλλά… πολλές φορές μόνοι μας παρ’ όλο που έχουμε γύρω μας χιλιάδες άλλους. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό: Με το Fansinator δίνουμε στο φίλαθλο την ευκαιρία να δείξει την τρέλα του σε ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με αυτόν» τονίζει η Ανδρονίκη Παυλίδου, ιδρύτρια του Fansinator.

-Πώς χρησιμοποιείται το Fansinator;
«Το Fansinator είναι μία δωρεάν εφαρμογή για κινητά Android και λειτουργεί με σύνδεση 3G, 4G, και WiFi. Είναι φτιαγμένο και βασισμένο στους φιλάθλους, εύκολο στη χρήση καιχει πλάκα!»

Το Fansinator είναι διαθέσιμο για Android συσκευές και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site www.fansinator.com, τη σελίδα στο Facebook και στο Twitter.

Δείτε φωτογραφίες που μοιράστηκαν φίλαθλοι μέσω του Fansinator για το Μουντιάλ…