Ήταν απλά θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η κυκλοφορία των tablets της σειράς Samsung Galaxy Tab 4. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη τιμή και η διαθεσιμότητά τους στη χώρα μας, μπορούμε να πούμε μερικά λόγια για τα τρία ολοκαίνουρια αυτά μοντέλα.

Η σειρά απαρτίζεται από τα εξής tablets: Galaxy Tab 4 7.0, Galaxy Tab 4 8.0 και Galaxy Tab 4 10.1. Βελτιωμένο χαρακτηριστικό και των τριών είναι ο ελαφρύτερος και πιο λεπτός σχεδιασμός που παραπέμπει στις συσκευές της σειράς Galaxy Tab Pro. Διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο 16GB, με το μοντέλο των 7 ιντσών να έχει και μια έκδοση των 8GB.

Κατά τα άλλα, και οι τρεις ταμπλέτες διαθέτουν παρόμοια specs: Android 4.4 KitKat λειτουργικό, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2GHz, ανάλυση οθόνης 1.200x800p, 1,5GB RAM και θύρα microSD για επέκταση αποθηκευτικού χώρου έως 64GB.

Σε αντίθεση με τα Galaxy Tab 3, τα νέα tablets υποστηρίζουν δίκτυα LTE/4G, αλλά και τις υπηρεσίες Link και WatchOn της Samsung.

Η κυκλοφορία τους αναμένεται μέχρι τον προσεχή Ιούνιο και η τιμή του ακριβότερου μοντέλου των 10,1 ιντσών προβλέπουμε ότι θα βρίσκεται λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τα 300 ευρώ.

Πηγή: thegang.gr