proho.gr
Αν και πολλοί εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι το Google+ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Facebook, όσο περνάει ο καιρός γίνεται σαφές ότι η κοινωνική πλατφόρμα της Google εξελίσσεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Με άλλα λόγια το ζήτημα του ανταγωνισμού παύει να υφίσταται καθώς αναφερόμαστε σε δύο υπηρεσίες με εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό.

Προς αυτήν την κατεύθυνση δεν είναι καθόλου περίεργες οι συνεχείς προσθήκες νέων δυνατοτήτων στο Google+. Αυτή τη φορά λοιπόν η Google αποφάσισε να εμπλουτίσει τη λειτουργία βιντεοκλήσεων Hangouts του Google+ με μια μεγάλη ποικιλία συνεργαζόμενων εφαρμογών. Ανάμεσα τους παιχνιδια, slide-shows παρουσιάσεων αλλά και εργαλεία ζωγραφικής.

Χαρακτηριστικότερο όλων το νέο παιχνίδι «Aces Hangout», στο οποίο οι χρήστες μπορούν να παίξουν online poker με τους φίλους τους βλέποντας τους και συνομιλώντας ταυτόχρονα μαζί τους.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το παιχνίδι γνώσεων «Clubhouse Challenge», όπως και η εφαρμογή ζωγραφικής «Scoot and Doodle». Για να δείτε την πλήρη λίστα των εφαρμογών επιλέξτε «Apps» στη λειτουργία Hangouts.