Xbox ή PlayStation, το αιώνιο δίλημμα του gamer, η ερώτηση που χωρίζει τους πιτσιρικάδες σε αντίπαλα στρατόπεδα με διαθέσεις τουλάχιστον πολεμικές.

Τώρα όμως δεν χρειάζεται να πάρεις θέση, καθώς ένας Αμερικανός γκατζετάς άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού σκαρώνοντας την πρώτη υβριδική παιχνιδομηχανή του κόσμου!

Τον λένε Ed Zarrick και περνά τον χρόνο του πειραματιζόμενος με κονσόλες, κάνοντάς τες ας πούμε πιο φορητές ή ακόμα πιο λειτουργικές.

Αυτά μέχρι πρόσφατα, μιας και το τελευταίο του project ήταν και το πιο φιλόδοξο αναμφίβολα, συνδυάζοντας ένα PS4 με ένα Xbox One στην ίδια θήκη και με τη δυνατότητα να διαλέγεις όποια θες με το πάτημα ενός κουμπιού!

AP_214608081706

Το νέο προϊόν το λένε σατανικά Xstation και πρόκειται για θαύμα της τεχνολογίας, καθώς ο τύπος χώρεσε και τις δύο κονσόλες σε μια θήκη λίγο μεγαλύτερη από αυτή του Xbox One! Πατώντας ένα κουμπάκι, επιλέγεις με ποια από τις δύο παιχνιδομηχανές θες να παίξεις.

Ο Ed έχει σκαρώσει πολλές ακόμα υβριδικές δημιουργίες, όπως το περιβόητο Playbook 4s, ένα PS4 laptop δηλαδή, το οποίο διαθέτει κανονικά πια στην αγορά έναντι αλμυρούτσικου τιμήματος.

AP_17163039657421

Αν προτίθεται να κάνει το ίδιο και με τη νέα του εφεύρεση, αυτό θα φανεί, ενδιαφέρον πάντως έχουν εκδηλώσει πολλοί αναποφάσιστοι gamers που δεν μπορούν να επιλέξουν ποια κονσόλα είναι καλύτερη…