H Nova φέρνει στο σπίτι και στην επιχείρηση αναβαθμισμένη εμπειρία, αξιόπιστο και γρήγορο Internet που «τρέχει» με ταχύτητες έως και 1Gbps και εμείς «τρέχουμε» να ανοίξουμε την πόρτα στην τεχνολογία Fiber to the Home (FTTH) μέσα από τα προγράμματα Nova Fiber. Με τις απεριόριστες δυνατότητες των οπτικών ινών, που έφτασαν μέχρι το σπίτι μας, μπορούμε να συνδέσουμε ταυτόχρονα πολλαπλές συσκευές χωρίς άγχος, ότι θα «κολλήσει» το ίντερνετ και να μυηθούμε απρόσκοπτα στην απόλυτη εμπειρία του online gaming και streaming.

Οι υπερυψηλές ταχύτητες, είναι διαθέσιμες και σε Γκάζι, Εξάρχεια, Θησείο, Κολωνάκι, Κολωνό, Μεταξουργείο, Ομόνοια, Πατήσια, Πετράλωνα, Σεπόλια, Ταύρο, Κυψέλη, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Αγίων Αναργύρων, Ίλιον, Νίκαια, Κορυδαλλό, Καλλιθέα, Ραφήνα καλύπτοντας ήδη πάνω από 150.000 σπίτια στο Νομό Αττικής, ενώ τα έργα συνεχίζουν να επεκτείνονται σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αττικής, αυξάνοντας σταδιακά την κάλυψη σε 320.000 σπίτια μέχρι το τέλος του 2024. Η κάλυψη και η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου FTTH Nova Fiber, για τη Nova, δε σταματά στην Αττική γι’ αυτό και έχει επιταχύνει το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών μέχρι το σπίτι σε πολλούς ακόμα Νομούς της Ελλάδας, με στόχο τα 540.000 σπίτια σε όλη την Επικράτεια μέχρι το τέλος του 2024.

Από μόλις €26 το μήνα, ιδιώτες και επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των διαφορετικών προγραμμάτων Nova Fiber, εξασφαλίζοντας ασύλληπτα γρηγορότερες ταχύτητες από αυτό που απολαμβάνει σήμερα η πλειοψηφία των χρηστών στην Ελλάδα.

Η επικοινωνία, η ψυχαγωγία και η εργασία δεν ήταν ποτέ πιο εύκολες και γρήγορες όσο στην νέα «εποχή των Gigabit». Όλο και περισσότεροι κάτοικοι του Νομού Αττικής μπορούν, με το Nova Fiber μέσω FTTH, να βλέπουν τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες χωρίς διακοπές, να δουλεύουν από το σπίτι με απίστευτη ευκολία, και να streamάρουν άφοβα ψυχαγωγικό περιεχόμενο, και όλα αυτά με τη δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης πολλαπλών συσκευών. 

Μάλιστα, τα δίκτυα οπτικών ινών δεν είναι φιλικά μόνο προς τους χρήστες, εξυψώνοντας την ψηφιακή τους εμπειρία, αλλά και προς το περιβάλλον, καθώς καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια για τη ροή δεδομένων από τα υφιστάμενα δίκτυα χαλκού.

Με όραμα το ψηφιακό αύριο της χώρας

Η Nova, με σύμμαχο την διεθνή τεχνογνωσία της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρέχει στους συνδρομητές της δυνατότητες του αύριο, και συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μέσω της ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών Nova Fiber. 

Η Nova συνεχίζει να κάνει προσιτή την επικοινωνία και να εξυπηρετεί τις ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων προσφέροντας πραγματική εμπειρία Fiber! Συνεχίζει τον 3ο χρόνο του επενδυτικού της πλάνου, ύψους 2 δισ. Ευρώ εκ των οποίων έχει ήδη επενδύσει 500 εκ ευρώ, και φιλοδοξεί με την σταδιακή δημιουργία του υπερσύγχρονου δικτύου οπτικών ινών νέας γενιάς Nova Fiber 22.000 χιλιομέτρων, να αφήσει το αποτύπωμά της στη ζωή 4,5 εκατομμυρίων Ελλήνων, δηλαδή να καλύψει περισσότερο από το 40% του ελληνικού πληθυσμού και το 70% των περιφερειών της χώρας έως το 2027.

Προγράμματα Nova Fiber για κάθε ανάγκη

Με όραμα την παροχή ποιοτικής και προσιτής επικοινωνίας σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, η Nova διαθέτει Τα προγράμματα Nova Fiber μέσω τεχνολογίας FTTH για να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού συνδρομητή. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των προγραμμάτων: 

  • Fiber 300 Mbps με ταχύτητες 300 Mbps με €26/μήνα
  • Fiber 500 Mbps με ταχύτητες 500 Mbps με €29/μήνα
  • Fiber 1 Gbps με ταχύτητες 1 Gbps με €33/μήνα

Για τα σπίτια δε, που είναι ήδη διασυνδεδεμένα με το FTTH δίκτυο, η ενεργοποίηση προγραμμάτων ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ημέρες εξασφαλίζοντας στους χρήστες 100% εγγυημένες υψηλές ταχύτητες έως 1 Gbps, ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής τους.

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα για το Nova Fiber και τα Fiber προγράμματα στα καταστήματα της Nova, καθώς και στο nova.gr.