Θέλετε να ζήσετε μία περιπέτεια, να καταδυθείτε έως και 100 μέτρα, να πετύχετε τους προπονητικούς σας στόχους και να πάρετε την υγεία στα χέρια σας; Παράλληλα, επιθυμείτε να διατηρείτε απαράμιλλο το στιλ σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να ζήσετε μία αναβαθμισμένη εξατομικευμένη εμπειρία; Τότε το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά ενός smartwatch αλλά και την πολυτέλεια που προσφέρει ένα ακριβό ρολόι.

Μια ματιά να ρίξει κανείς στο HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN και ευθύς καταλαβαίνει γιατί ο τίτλος του βασιλιά των smartwatch του ταιριάζει απόλυτα. Στιβαρό, τεχνολογικά προηγμένο και με πολυτελή σχεδιασμό, το καλαίσθητο αλλά εξαιρετικά λειτουργικό ρολόι της HUAWEI, θα γίνει το κατάλληλο αξεσουάρ για όσους οραματίζονται και πρωτοπορούν στη ζωή τους.

Το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι κατασκευασμένο από κράμα χρυσού 18Κ, με μια μοναδική αναλογία μεταλλικών στοιχείων που καταφέρνει να διατηρήσει κατά 75% την περιεκτικότητα σε χρυσό. Η στεφάνη του ρολογιού αποτελείται από έξι ειδικά τμήματα τοποθετημένα με το χέρι μέσω ειδικής τεχνολογίας ένθεσης χρυσού σε θερμό κεραμικό καλούπι.

Επιπλέον, έρχεται με ρυθμιζόμενο και ελαφρύ μπρασελέ με κούμπωμα πεταλούδας, το οποίο μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί ανάλογα με το μέγεθος του καρπού του χρήστη. Το smartwatch έρχεται με τη δική του αποκλειστική πρόσοψη η οποία διαθέτει έναν χρυσό παγκόσμιο χάρτη και μια ένδειξη που εμφανίζει τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας στους χρήστες μια αναβαθμισμένη εξατομικευμένη εμπειρία. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 25.000 προσόψεις ρολογιών από το επίσημο κατάστημα HUAWEI Watch Face.

Πέραν του πολυτελούς σχεδιασμού του, το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN έρχεται με μια πληθώρα λειτουργιών υγείας και φυσικής κατάστασης για κάθε χόμπι ή δραστηριότητα. Το ρολόι προσφέρει 24 διαφορετικές δραστηριότητες επαγγελματικού αθλητισμού και τη λειτουργία Expedition όταν οι χρήστες θέλουν να βιώσουν την περιπέτεια. Το ρολόι είναι επίσης πιστοποιημένο με ISO 22810 και EN13319 για την απόλυτη αντοχή στο νερό, υπομένοντας πραγματικές καταδύσεις 100 μέτρων με 4 διαφορετικούς τρόπους, οι οποίοι περιλαμβάνουν τεχνικές και επαγγελματικές καταδύσεις.

Το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και 2 εβδομάδες και φορτίζει έως και 25% σε μόλις 10 λεπτά.

Και αν το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN αποτελεί τον βασιλιά των smartwatch το ίδιο συμβαίνει και με τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 στην κατηγορία των αξεσουάρ ήχου. Τα νέα κορυφαία ακουστικά της HUAWEI φέρνουν πραγματικά κρυστάλλινο ήχο στα αυτιά σας και πλήθος καινοτόμων λειτουργιών.

Από το Hi-Res Dual Driver σύστημα ήχου, για εξαιρετικά αποτελέσματα, το Pure Voice 2.0 για πεντακάθαρη φωνή, το Intelligent ANC  3.0 για πλήρη ηχητική απομόνωση, έως το Triple Adaptive EQ, τα Free Buds Pro 3, επαναπροσδιορίζουν την έννοια του πραγματικού ήχου, του σχεδιασμού ακουστικών και, φυσικά, της έξυπνης συνδεσιμότητας.

Με τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 3, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ή να πραγματοποιείτε κλήσεις χωρίς διακοπές με εξαιρετική ποιότητα, σε οποιοδήποτε περιβάλλον βρίσκεστε, ανεξαρτήτως θορύβου.

Όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, με τα HUAWEI FreeBuds Pro 3, μπορείτε να ακούσετε για συνολικά 31 ώρες χρησιμοποιώντας τη θήκη για φόρτιση, ενώ μια πλήρης  φόρτιση των ακουστικών, μπορεί να σας προσφέρει μέχρι και 6.5 ώρες ακρόασης. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένα με IP54 ως προς την αντοχή σε σκόνη και νερό, που τα καθιστά ιδανικά για έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Τόσο τα FreeBuds Pro 3, όσο και το HUAWEI ULTIMATE DESIGN είναι συμβατά με iOS και Android, για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Ταυτόχρονα, διασφαλίζει ότι το απόρρητο και τα δεδομένα σας προστατεύονται ανά πάσα στιγμή, παρέχοντας σου τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε κορυφαίες τεχνολογίες του κλάδου χωρίς να ανησυχείς. Ειδικά για τα FreeBuds Pro 3 οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ταυτόχρονα τα ακουστικά σε δύο συσκευές, εναλλάσσοντας ακόμα και μεταξύ συσκευών iOS και Android, χωρίς να απαιτείται συνεχώς η διαδικασία pairing/unpairing.

Tα HUAWEI FreeBuds Pro 3  είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

To HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος, επίσημου συνεργάτη της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.