Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Επίτροπης Εφέσεων της ΕΠΟ για απόρριψη του αιτήματος του Ολυμπιακού και διατήρηση της πρωτόδικης τιμωρίας του για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε η αντίδραση του αντιπροέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Μέσα από στόρι που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο παράγοντας του Ολυμπιακού έκανε λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος και ανακοίνωσε πως ο σύλλογος θα προσφύγει στο CAS.

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Η αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός. Ο Ολυμπιακός θα προσφύγει στο CAS και θα στραφεί νομικά κατά όλων όσων συντέλεσαν σε αυτό», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο κόσμος μας η ομάδα μας, οι προπονητές, η διοίκηση είμαστε μια γροθιά! Και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας ό,τι και αν συμβεί»

«Ταυτόχρονα», πρόσθεσε, «δεν θα ξεχάσουμε τους άφωνους πολιτικούς της περιφέρειάς μας και όλης της χώρας, την απούσα από όσα τραγικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο κυβέρνηση και τον όμιλο Μετροπόλιταν-Υγεία που έπαιξε σε εκατομμύρια φιλάθλους της ομάδας ένα βρόμικο παιχνίδι».

Και κατέληξε με μια προειδοποίηση: «Από εδώ και πέρα θα γευτείτε τους καρπούς όσων σπείρατε».