Οι οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν να δουν ποιοι θα είναι οι επόμενοι παίκτες που θα αποκτηθούν ώστε να δοθεί συνέχεια στις μεταγραφές των Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, στη διοίκηση όμως είναι υποχρεωμένοι να ασχολούνται και με αυτούς που πρέπει να αποχωρήσουν και είναι συγκεκριμένα έξι, ενώ ανησυχία προκαλούν κάποια δημοσιεύματα για τον Χουάνγκ Ινμπόμ.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν κινούνται με γρήγορο ρυθμό, τουλάχιστον προς το παρόν, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, γεγονός που δεν… ενθουσιάζει κιόλας τους οπαδούς, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα τους να κάνει τη μία κίνηση μετά την άλλη. Χωρίς, βέβαια, αυτό να είναι απαραίτητα καλό όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν και αποδεικνύεται και τώρα. Ο Ολυμπιακός όσο κι αν το θέλει δεν μπορεί να επικεντρωθεί μόνο σε αυτούς που πρέπει να έρθουν, αφού υπάρχουν και αυτοί που πρέπει να φύγουν.

Υπάρχουν αυτοί που… ξέμειναν από προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και δεν υπολογίζονται, οπότε θα πρέπει να αποχωρήσουν. Να βρουν άλλες ομάδες για να συνεχίσουν τις καριέρες τους. Ποιοι είναι, όμως, αυτοί οι έξι παίκτες; Πρόκειται για τους Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ, Κούντε, Μαντί Καμαρά, Πέπε και Ζινκερνάγκελ, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να περιμένει την αποχώρησή τους και τον Αντόνιο Κορδόν να δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Και τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, υπό την έννοια πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει μέχρι τώρα τις προτάσεις που θα ήθελε.

Ο ιταλικός κίνδυνος για Χουάνγκ

Ο Χουάνγκ στο Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός

Ο Χουάνγκ Ινμπόμ, από την άλλη πλευρά, δεν είναι στη λίστα με τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν. Αντιθέτως, είναι στη λίστα με τους παίκτες που πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνουν αφού έδειξε και την περσινή σεζόν ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στους Ερυθρόλευκους και μάλλον είναι ο καλύτερος παίκτης τους στο κέντρο. Γεγονός που έχουν προσέξει και σε άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα στην Ιταλία, όπου φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την… πρωταθλήτρια Νάπολι.

Ο πρόεδρος των Παρτενοπέι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είχε πει πριν εβδομάδες ότι εντός του καλοκαιριού θα αποκτηθεί ένας Νοτιοκορεάτης παίκτης και δημοσιεύματα στην ασιατική χώρα θέλουν τους Ναπολιτάνους να έχουν πολύ καλή άποψη για τον Χουάνγκ και να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν πρόταση τις επόμενες μέρες. Μια πρόταση, η οποία, σύμφωνα με τους Νοτιοκορεάτες πάντα, μπορεί να φτάσει και στα 15 εκατ. ευρώ, ποσό με το οποίο θεωρούν ότι θα πειστεί ο Ολυμπιακός να πει «ναι».